شناسهٔ خبر: 71365670 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

تضمین آینده کشتی با کشف استعداد‌ها

رقابت‌های کشتی پهلوانک‌ها فرصتی مناسب برای کشف استعداد‌های کشتی به منظور ضمانت آینده این رشته المپیکی است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ رئیس هیئت کشتی اصفهان با بیان اینکه دومین دوره رقابت‌های کشتی پهلوانک‌ها با حضور بیش از ۳ هزار کشتی گیر برگزار شد، گفت: در این دوره کشتی گیران زیر ۱۲ سال در ۳ رده سنی پهلوانک ها، خردسالان و نونهالان از سراسر استان با هم به رقابت پرداختند.

<div id="video-display-embed-code_12033925"><script type="text/JavaScript" src="https://www.iribnews.ir/fa/news/play/embed/4455804/12033925?width=600&height=350"></script></div>

مصطفی میرزایی در ادامه افزود: هدف از برگزاری این دوره از رقابت‌ها کشف استعداد‌های ورزش نخست کشور همان کشتی بود که با استقبال خوب خانواده‌ها و اهالی کشتی همراه شد.

میرزایی در پایان گفت: در این دوره بیش از ۱۰۰ کشتی گیر در دو بخش فرنگی و آزاد شناسایی شدند و در آینده‌ای نزدیک با دعوت به تیم‌های منتخب استان زیر نظر مربیان مجرب کشتی پرورش و آموزش‌های بیشتر را خواهند دید تا در رقابت‌های ملی و بین المللی پشتوانه‌ای برای کشتی ایران و اصفهان باشند.

کشتی استان اصفهان در سال‌های اخیر رشد چشمگیری داشته و توانسته به جمع ۱۰ استان برتر کشور صعود کند.