شناسهٔ خبر: 71362250 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

پیش‌بینی ۲۰۰ میلیارد تومان برای طرح‌های عمرانی و فرهنگی در سردشت

شهردار سردشت گفت: برای اجرای طرح‌های عمرانی و فرهنگی، بودجه‌ای معادل ۲۰۰ میلیارد تومان پیش‌بینی شده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، شهردار سردشت، در نشست با خبرنگاران اعلام کرد : طی ده ماه گذشته ۴۵ میلیارد تومان حقوق و دستمزد برای ۱۸۰ نفر از نیرو‌های شهرداری پرداخت شده است.

 سعید زاده از نوسازی و به‌روزرسانی ناوگان ماشین‌آلات شهرداری خبر داد و گفت: یک دستگاه گریدر به ارزش ۸ میلیارد تومان خریداری شده و برای تعمیر لودر ۱ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان هزینه شده است. همچنین، ۴ میلیارد تومان برای تعمیر و نگهداری ماشین‌آلات شهرداری تخصیص یافته است.

وی   اظهار داشت: در بخش آسفالت معابر شهری، تاکنون ۱۶۲ تن قیر استفاده شده که معادل ۲۰ هزار متر مربع آسفالت‌ریزی است.


  سعید زاده میزان درآمد شهرداری سردشت در سال جاری را ۷۵ میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: از این مبلغ، ۲۰ میلیارد تومان از محل مالیات بر ارزش افزوده، ۴۰ میلیارد تومان از کمک‌های دولتی و ۱۵ میلیارد تومان از عوارض مردمی تأمین شده است.

وی همچنین به برنامه‌های آتی شهرداری اشاره کرد و گفت: برای طرح‌های عمرانی و فرهنگی، بودجه‌ای معادل ۲۰۰ میلیارد تومان پیش‌بینی شده که نقش مهمی در توسعه زیرساخت‌های شهری خواهد داشت.

شهردار با انتقاد از طرح جامع تفصیلی سردشت گفت: این طرح ۴۵۶ ایراد اساسی دارد و بسیاری از معابر مهم از آن حذف شده‌اند. او هشدار داد که اگر این طرح اصلاح نشود، روند شهرسازی در سردشت با مشکل اساسی در سال‌های آینده رو‌به‌رو خواهد شد

شهردارسردشت با بیان اینکه ۶۰ درصد املاک شهر بدون سند و قولنامه‌ای هستند، اظهار کرد: شهرداری تنها موظف است به زمین‌های دارای سند، پروانه ساخت ارائه کند که در سالجاری به دلیل انحلال شورای اسلامی شهر کمیسیون مربوط به ماده ۱۰۰ تشکیل نشده و پرونده‌های ساخت و ساز غیر مجاز بررسی نشده و روی هم انباشته شده‌اند که با پیگیری‌های انجام شده توسط شهرداری کمیسیون مربوطه برای این پرونده‌ها در اسفندماه برگزار خواهد شد.

دکتر سعید زاده تأکید کرد که شهرداری برنامه‌های متعددی برای افزایش درآمد و توسعه شهری در دستور کار دارد و تلاش خواهد کرد تا با بهره‌گیری از منابع مالی موجود، پروژه‌های عمرانی و خدماتی بیشتری را در سطح شهر اجرایی کند.