شناسهٔ خبر: 71361155 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

خانواده‌های قمی در روز نیمه شعبان تا جمکران شادپیمایی کردند

قم- ایرنا - همزمان با ولادت منجی عالم بشریت جمع کثیری از مردم قم روز جمعه با برپایی شادپیمایی خانوادگی مسیر بلوار پیامبر اعظم‌(س) تا مسجد مقدس جمکران را با پای پیاده طی کرده و با تبریک به محضر نورانی امام عصر(عج) این میلاد با سعادت را جشن گرفتند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار ایرنا، خانواده‌های قمی به رسم و سنت اعیاد و جشن‌های مذهبی، با حضور در بلوار پیامبر اعظم (ص) بزرگترین بلوار معنوی جهان اسلام، مسیر هفت کیلومتری تا مسجد جمکران را به صورت دسته‌جمعی، شادپیمایی و پیاده‌روی کرده و اجتماع حماسی و شکوهمندی را به منصه ظهور گذاشتند.

جوانان، نوجوانان و کودکان، با پیشانی بندهای منقش به نام اهل‌بیت (ع) و حمل پرچم‌های مزین و متبرک به نام لبیک یا مهدی‌، خود را با شور و شوق فراوان به سمت مسجد جمکران و میعادگاه عاشقان قائم آل محمد(ص) رساندند.

حدود ۸۰۰ غرفه و ایستگاه صلواتی در مسیر این شادپیمایی معنوی برپا شده، حاضران از خدمات متنوع فرهنگی، مذهبی و پذیرایی بهره‌مند شدند.

نوای خوش یامهدی و زمزمه دعای فرج، فضای معابر و خیابان‌های منتهی به مسجد جمکران را عطرآگین کرده، مداحان و شاعران آیینی اشعار و سروده‌های زیبا و دلنشینی را در وصف امام دوازدهم شیعیان خوانده، شادپیمایان نیز با آنان به هم‌خوانی و هم‌سرایی پرداختند.

خانواده‌های قمی در روز نیمه شعبان تا جمکران شادپیمایی کردند

خانواده‌های قمی در روز نیمه شعبان تا جمکران شادپیمایی کردند