به گزارش ایرنا، زهرا اینچهدرگاهی در گفتوگویی تلویزیونی اعلام کرد: ما با حضور در المپیک و کسب عنوان هفتم بزرگترین آوردگاه ورزشی جهان نشان دادیم که میتوانیم. ۱۳ رشته به المپیک اعزام شد و ما برای اولین بار با کسب سهمیه به این مسابقات رفتیم و عنوان خوبی هم کسب کردیم. با توجه به این عملکرد باید توجه به این رشته بیشتر شود. ما انتظار داریم مانند ۱۲ رشته دیگر به ژیمناستیک توجه شود اما متاسفانه احتمالا در زمینه توجه در جمع ۱۰ رشته آخر هستیم.
رئیس فدراسیون ژیمناستیک ادامه داد: من در سال ۱۳۹۵ سند تحول جامع ژیمناستیک نوشتم و گام به گام با آن پیشمیروم. هر چند که یک وقفه در اجرای این سند به وجود آمد اما به اهدافمان نزدیک هستیم. من روزی این فدراسیون را تحویل گرفتم که یک اعزام نداشتیم اما اکنون در سال جاری هفت اعزام داشتیم. این اعزامها به توسعه ژیمناستیک ایران کمک میکند اما هزینه نیز دارد و باید این هزینهها مورد توجه تصمیمگیران قرار بگیرد.
وی تصریح کرد: من باور دارم اعتبار هر فدراسیون را باید بر حسب عملکرد، جامعه آماری و نتایج داده شود. ژیمناستیک با حضور در المپیک و تاریخسازی مهدی الفتی نشان داد که ظرفیت زیادی دارد و مادر دیگر رشتهها است. ما در کنار پرورش قهرمانان این رشته میتوانیم به دیگر رشتهها هم کمک کنیم.
اینچه درگاهی با اشاره به پشتوانه سازی برای این رشته گفت: چند ماه بعد از ورودم به فدراسیون مسابقات انتخابی تیم ملی برگزار کردیم که کمتر از ۲۰ نفر در آن شرکت کرد و میانگین سنی نیز بالا بود اما اکنون جوانان ما هم در قهرمانی آسیا و هم در امیدهای جهان عملکرد بسیار خوبی دارند و حتی به مدال رسیدند.