شناسهٔ خبر: 71359148 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

قطعی آب آشامیدنی برخی از نقاط غرب مازندران؛ ماجرا چیست؟ +فیلم

نوشهر - ایرنا - آب آشامیدنی بخش اعظمی از مشترکان مناطق شهری و روستایی چالوس و بخشی از مناطق غرب نوشهر در پی شکستگی خط انتقال ۶۰۰ میلیمتری ایستگاه سنگ تجن نوشهر از روز گذشته قطع شده است که بهزاد برارزاده مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مازندران روز جمعه در گفت و گو با ایرنا اعلام کرد این مشکل تا ظهر امروز برطرف می شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، برارزاده مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان مازندران در گفت و گو با ایرنا افزود : عوامل و نیروهای مربوط این شرکت بع محض اطلاع از شکستگی خط انتقال ۶۰۰ میلیمتری ایستگاه پمپاژ سنگ تجن نوشهر در محل حاضر شدند و این مشکل تا ظهر امروز برطرف می شود.

یحیی یوسف پور فرماندار شهرستان چالوس نیز آخرین وضعیت عملیات اجرایی رفع مشکل خط انتقال ۶۰۰ میلمتری ایستگاه پمپاژ سنگ تجن نوشهر را در این فیلم گزارش می دهد:

آب و فاضلاب نوشهر و چالوس ۱۲۰ هزار مشترک دارد.

سرانه تولید آب شهری در هر شبانه روز برای هر شهروند مازندرانی در مناطق شهری ۲۰۰ و در مناطق روستایی نیز ۱۷۱ لیتر است که از این میزان شهروندان در هر شبانه روز ۱۴۰ تا ۱۵۰ لیتر و در مناطق روستایی نیز ۱۲۰ تا ۱۳۰ لیتر آب مصرف می‌کنند که این میزان بیشتر از حد استاندارد است.

برابر آمارها، حدود ۱۲ درصد آب اشامیدنی استان از آب سطحی و ۸۸ درصد از آب زیرزمینی یعنی ۷۴۰ حلقه چاه و ۳۷۳ چشمه تامین می شود، که در زمان بارندگی با کدورت آب و زمان قطع برق با خرابی پمپ ها مواجه می شویم که این چالش نشان می دهد باید بیشتر به سمت استفاده از آبهای سطحی برویم.

استان مازندران افزون بر سه هزار روستای بالای ۲۰ خانوار دارد. منابع آبی این استان از ۷۲۰ حلقه چاه، ۳۵۳ دهنه چشمه و سد با ظرفیت تولید و استحصال ۵۲۲ میلیون مترمکعب، تامین می‌شود.

شرکت آب و فاضلاب مازندران یک میلیون و ۱۰۲ هزار مشترک را در ۵۸ شهر و یکهزار و ۶۷۸ روستا زیرپوش دارد.