شفقنا-یک مطالعه جدید نشان میدهد قرار گرفتن در معرض آلودگی هوا و دمای شدید در دوران بارداری ممکن است خطر بارداری طولانیمدت را افزایش دهد؛ امری که نشانگر تاثیر تغییرات آب و هوایی بر سلامت مادر است.
به گزارش شفقنا به نقل از mirage news، مطالعه جدیدی که توسط یک دانشگاه استرالیا منتشر شده نشان میدهد که «در میان ۴۰۰ هزار تولد در غرب استرالیا، مشخص شد که قرار گرفتن در معرض آلودگی هوا و ریزگردها و اضطراب اقلیمی مانند دما و سرعت باد، کاملاً با بارداری بیش از ۴۱ هفته مرتبط است».
این سایت با بیان اینکه این مطالعه در نوع خود اولین تحقیقی است که به بررسی رابطه آب و هوا و بارداری طولانی مدت میپردازد، گرچه تاثیرات آب و هوا بر موارد بارداری طولانی مدت شناخته شده بوده است، نوشت: علیرغم خطرات زیاد مرتبط با زایمان زودرس تاکنون چندان به خطرات ناشی از بارداری طولانی مدت توجه کافی نشده است.
پیامدهای دیگر شامل افزایش خطر مُردهزایی و مشکلات سلامتی طولانی مدت برای کودکان، مانند مشکلات رفتاری در اوایل زندگی است.
این مطالعه جدید توصیه میکند که «ارائهدهندگان مراقبتهای بهداشتی، سیاستگذاران و زنان باردار اقداماتی را برای مقابله با قرار گرفتن در معرض خطرات محیط زیستی انجام دهند به ویژه زمانی که رویدادهای آب و هوایی افزایش مییابد و کیفیت هوا در نتیجه تغییرات آب و هوایی بدتر میشود.»