شناسهٔ خبر: 71356806 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: اکونیوز | لینک خبر

هافبک النصر بازی با پرسپولیس را از دست داد - اکونیوز

اقتصاد ایران: هافبک تیم فوتبال النصر به دلیل مصدومیت نمی تواند در بازی با پرسپولیس به میدان برود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، تیم‌های فوتبال النصر و الاهلی در روشن لیگ عربستان سعودی امشب پنج‌شنبه ۲۵ بهمن به مصاف هم رفتند که اوتاویو هافبک پرتغالی النصر در نیمه اول با مصدومیت مواجه و از زمین بازی خارج شد.

اوتاویو که به تازگی از بند مصدومیت رهایی یافته بود بار دیگر با آسیب دیدگی روبه‌رو شد و تنها ۲۲ دقیقه برای تیمش در مصاف با الاهلی در زمین بازی حضور داشت.

طبق اعلام رسانه‌های نزدیک به باشگاه النصر، اوتاویو از ناحیه همسترینگ آسیب دیده است و در بهترین حالت بین ۱۰ تا ۱۴ روز دیگر به میادین باز خواهد گشت و در بدترین حالت بین ۴ تا ۶ هفته دور از میادین خواهد بود.

به این ترتیب اوتاویو مصاف با پرسپولیس در هفته هشتم مرحله گروهی لیگ نخبگان آسیا را که روز دوشنبه ۲۹ بهمن در تهران برگزار خواهد شد را از دست می‌دهد.

برچسب‌ها: