شناسهٔ خبر: 71356324 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

بازدید مسئولان از مراحل احداث ورودی دهستان خرمدشتِ کوهبنان

در آستانه نیمه شعبان، مسئولین استانی و محلی از مراحل احداث ورودی دهستان خرمدشتِ شهرستان کوهبنان بازدید کردند.

صاحب‌خبر -

باشگاه خبرنگاران جوان؛ علی اصغر نامجو کوهبنانی ـ با حضور فرماندار، مدیر کل دفتر امور روستایی استانداری کرمان، بخشدار مرکزی، جانشین انتظامی، مدیر اجرایی دفتر نماینده مردم زرند و کوهبنان در مجلس شورای اسلامی، دهیار و اعضای شورای خرمدشت از مراحل احداث ورودی دهستان بازدید شد.

در این بازدید علیرضا خدا بخشی فرماندار کوهبنان گفت: دهستان خرمدشت که در مرز استان‌های کرمان و یزد قرار گرفته، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

وی تصریح کرد: از ابتدای ورود به کوهبنان تمام تلاش خود را به کار گرفته‌ام تا ورودی‌های شهرستان از سمت بافق، بهاباد، راور و زرند بهسازی، زیبا سازی، در حد امکان دو بانده و آسفالت شوند.

خدا بخشی افزود: ساخت میدان ورودی شهر کوهبنان از سمت زرند و کرمان، بهسازی بلوار ورودی شهر کوهبنان از سمت بافق و یزد به همراه نصب آلمان‌های در خورشان متناسب با فرهنگ و اقلیم شهرستان در دستور کار است.

فرماندار کوهبنان بیان داشت: تکمیل میدان ورودی دهستان خرمدشت به همراه زیبا سازی. گل کاری، احداث المان، تکمیل روشنایی بلوار ورودی دهستان مدتی است کلید خورده است؛ ولی انجام کار رضایت بخش نیست که باید با جدیت بیشتری کار دنبال شود.

وی ابراز داشت: با عنایت ویژه مدیر کل امور روستایی و شورا‌های استانداری کرمان امید می‌رود که علمیات اجرایی این طرح هر چه زودتر دوباره شروع و تا قبل از عید نوروز سامان دهی شود.