![تضمین آینده کشور با تربیت افراد توانمند و متخصص تضمین آینده کشور با تربیت افراد توانمند و متخصص](https://www.iribnews.ir/files/fa/news/1403/11/25/12034447_512.jpg)
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر، رئیسجمهور امشب در پایان سفر به بوشهر و در یک گفتگوی تلویزیونی با مردم با قدردانی از مهمان نوازی مردم بوشهر گفت: مصمم هستیم مشکل فضای آموزشی را در همه استانها به صورت کامل حل کنیم. اگر با بهبود آموزش افراد متخصص و توانمند تربیت کنیم، آینده کشور تضمین خواهد شد.
پزشکیان همچنین ضمن قدردانی از نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر و نماینده مردم استان در مجلس خبرگان رهبری، تاکید کرد: از مدیران، مسئولان، نیروهای امنیتی، نیروهای نظامی و انتظامی و همچنین تمام کسانی که کمک کردند هیات دولت در فضایی دوستانه و پر از صفا و صمیمیت حضور داشته باشند، تشکر میکنم.
وی گفت: ۱۵ هزار میلیارد تومان اعتبار دولتی، ۲۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات بانکی و ۱۸ هزار میلیارد تومان توسط سرمایهگذاران برای توسعه استان بوشهر اختصاص یافت. سرمایهگذاری بیش از ۶ میلیارد دلاری نیز در بنادر و پتروشیمی استان برنامهریزی شده است؛ هشت میلیارد دلار نیز برای توسعه انرژی هستهای اختصاص یافت و توسعه فاز دوم و سوم نیروگاه هستهای بوشهر در دستور کار قرار گرفت.
پزشکیان گفت: هر هفته پیگیر امکانات، فرصتها و توسعه اقتصاد دریامحور در منطقه هستیم تا این منطقه را به چشم انداز مورد نظر رهبر انقلاب برسانیم. همچنین پیگیر مسائل مربوط به کریدور شمال-جنوب و شرق-غرب و استفاده از سرمایهگذاران خارجی در این بخش هستیم.
رئیسجمهور آینده طرح راه آهن بوشهر را مثبت ارزیابی و بیان کرد: هیچ طرحی متوقف نشده است. طرح راه آهن مدتهاست که قرار بود انجام شود، اما نشده است؛ چراکه اختصاص بودجه به صورت قطره چکانی بوده است. من در نیازسنجی که از مسئولان سیاسی و امام جمعه محترم داشتم یکی بحث راه آهن بود. امروز صبح از بنادر دیدن کردم. از توانمندیهایی که برای ساخت کشتی و سکو داشتیم دیدن کردم که برای من جالب بود. توانمندی که در منطقه برای حمل و انتقال بار در بنادر ایجاد شده به ۱۰ میلیون تن میرسد، اما مسیرهای موجود کافی نیست. ما چارهای نداریم جز اینکه قطار را به سرعت برای منطقه نهایی کنیم. تلاش میکنیم این مسیر قطار را هر چه سریعتر بین بوشهر و شیراز پیگیری کنیم
پزشکیان افزود: نزدیک به یک همت اعتبار برای تکمیل راه آهن بوشهر- شیراز اختصاص یافته است و باید راهی پیدا کنیم که این مسیر هر چه سریعتر به کریدور شرقی و غربی اتصال پیدا کند.
رئیسجمهور گفت: اگر انسانهای توانمند، خلاق و باهوش تربیت کنیم آینده کشور تضمین میشود. اما اگر بخواهیم پول دهیم و این دانش را بخریم مدام باید این پول را بپردازیم. جوانان خزائن تمام نشدنی کشور ما هستند. در تلاش هستیم مسئله آموزش را هم از نظر کیفیت مناسب و هم از جهت فضا و هم از جهت روش آموزشی در کل کشور دنبال کنیم.
پزشکیان افزود: همه راه آهن و بندر و انرژی یک طرف، اما آموزش نسل جوان یک چیز دیگر است. همچنین برنامه داریم که مشکلات حوزه بهداشت و درمان از نظر دارو، تجهیزات و امکانات را در سال آینده حل کنیم.