به گزارش خبرنگار ایرنا، عبدالسلام بلوچ زاده روز پنجشنبه در یکصد و نوزدهمین جلسه شورای فرهنگ عمومی سیستان و بلوچستان و نشست وبیناری اعضای هیات رئیسه شوراهای فرهنگ عمومی شهرستانها، ضمن تبریک اعیاد شعبان و سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی بیان کرد: از ابتدای سالجاری ۸۲ جلسه این شورا در سراسر استان برگزار شده که ۳۴۶ مصوبه به همراه داشته، از این میزان ۲۶۸ مورد به میزان ۷۴ درصد محقق شده است.
وی با اشاره به آیین نامه جدید شورای فرهنگ عمومی گفت: براساس این آیین نامه پنج کمیته شامل اقتصاد فرهنگ، تعلیم و تربیت، امور اجتماعی، خانواده و رصد، امور دینی، تبلیغی و مناسک و هنر و رسانه در سیستان و بلوچستان تشکیل و دبیری آن به مدیران کل دستگاههای اجرایی واگذار شده است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی سیستان و بلوچستان با اشاره به موضوعهای بررسی شده توسط این کمیتهها، افزود: تدوین سند جامع مردمی سازی رویدادها، جشنواره ها و برنامه های فرهنگی مردم پایه توسط کمیته اقتصاد فرهنگ و بررسی راهکارهای اجرای برنامه های منسجم جهت افزایش آگاهی و مهارتهای اجتماعی خانواده در استان توسط کمیته امور اجتماعی، خانواده و رصد انجام می شود.
وی ادامه داد: راهکارهای ارتقای سطح معنوی و توجه به مناسک دینی در سیستان و بلوچستان توسط کمیته امور دینی، تبلیغی و مناسک، عوامل ارتقای علمی، فرهنگی، تربیتی و اجتماعی، چالش ها و راهکارهای آن در حوزه تعلیم و تربیت نیز توسط کمیته تعلیم و تربیت بررسی می شود.
بلوچ زاده تصریح کرد: بررسی راهکارهای برون رفت از چالش ها و هم افزایی بیشتر در حوزه هنر و رسانه نیز توسط کمیته هنر و رسانه صورت می گیرد.
وی اظهار کرد: انتظار می رود گزارش هایی که توسط این کمیته ها ارائه می شود، نتایج ملموسی را در جامعه به همراه داشته باشد که در این راستا مکاتبات لازم از سوی دبیرخانه شورا با دبیران کمیته ها انجام شده است.
دبیر شورای فرهنگ عمومی سیستان و بلوچستان، برگزاری رویداد بلوچ ایرانی_ ایرانی سیستانی در تالار وحدت تهران به مناسبت روز سیستان و بلوچستان، جشنواره هامین، سومین رویداد زیست بوم استان، سلسله رویدادهای مشارکت آفرین مهر و میار، انتخاب خادمان نمونه فرهنگ عمومی، آیین بزرگداشت قیام مردم سیستان به خونخواهی شهدای کربلا در زابل و کارگاه هوش مصنوعی و پیوست نگاری فرهنگی را از مهم ترین اقدام های این شورا بر شمرد.