به گزارش ایرنا، سردار محمدرضا حسن زاده روز پنجشنبه در جلسه بررسی قراردادهای قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) با استانداری خراسان شمالی اظهار کرد: طرح جهاد آبرسانی از بزرگترین طرح های آبی کشور به لحاظ گستردگی است.
وی افزود: برای رفع تنش آبی در کشور پیوندی بین وزارت نیرو، سپاه پاسداران و قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) شکل گرفته و قرار است تنش های آبی در سطح کشور مرتفع شود.
وی خاطرنشان کرد: کارهای ماندگاری تاکنون از سوی این قرارگاه انجام شده است و هر زمان که مجموعه سپاه کنار قرارگاه قرار گرفته شاهد کارهای ماندگار و با کیفیت بودیم.
سردار حسن زاده با تاکید بر اینکه در عرصه زیرساخت هدف مناطق کمتر برخوردار است، تصریح کرد: این مهم از تاکیدات رییس جمهور نیز است.
سرپرست معاونت عمرانی استانداری خراسان شمالی نیز گفت: اقدامات ماندگاری برای مناطق محروم استان با کمک قرارگاه امام حسن(ع) انجام خواهد شد.
سیدمجتبی علوی مقدم افزود: نهضت ملی مسکن شیروان در قالب یکهزار و ۱۶۱ واحد از سوی قرارگاه در حال احداث است که ارزش افزوده خوبی برای متقاضیان مسکن در بر خواهد داشت.
وی ادامه داد: ۱۴۴ واحد مسکن نیز در بجنورد با مشارکت این قرارگاه در دست اقدام است و ۳۰۰ واحد دیگر به آن افزوده می شود.
خراسان شمالی یک میلیون نفر جمعیت دارد که ۴۴ درصد از آن در نواحی روستایی سکونت دارند.