شناسهٔ خبر: 71352021 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

یک مقام سپاه اصفهان:

همکاری بسیج و دولت، نقش بسزایی در توسعه کشور دارد

گلپایگان - ایرنا- رییس بسیج متخصصین و اقشار سپاه صاحب الزمان(عج) اصفهان گفت: همکاری پیوسته بسیج با دولت در طول عمر ۴۶ ساله انقلاب اسلامی، نقش بسزایی در رشد و توسعه پایدار کشور داشته است.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، سرهنگ مهدی ساعی روز پنجشنبه در مراسم اجلاسیه مجمع بسیجیان گلپایگان با بیان امکان ورود بسیج در همه عرصه های کشور تصریح کرد: البته این واقعیت به معنی تشکیل دولت در سایه یا دخالت در کار قوه مجریه نیست بلکه بسیج پیوسته در راستای حمایت از برنامه ریزی های دولتی، گام برمی دارد.

وی با بیان اینکه بسیج در جهت دهی، هدفگذاری و اجرا در امور کشور نقش مهمی دارد، خاطرنشان کرد: بدلیل حضور بسیجیان در سراسر کشور و حتی روستاهای دورافتاده، رصد مشکلات و ظرفیت های هر نقطه از میهن بخوبی انجام می شود، که این موضوع در تدوین و اجرای برنامه های دولت برای توسعه پایدار تعیین کننده است.

رییس بسیج متخصصین استان اصفهان با اشاره به تشکیل شبکه نخبگی بسیج در سند اعتلای ۱۰ ساله این سازمان افزود: در این ارتباط مجمع بسیجیان و هیات های اندیشه ورز اصفهان با بیش از ۲ هزار و ۳۰۰ عضو نخبه و انجام کارهای پژوهشی در حوزه های مختلف استان، نقش آفرینی می کنند.

وی خاطرنشان کرد: همه این نخبگان در رشته های مختلف علمی دارای مدارک معتبر دانشگاهی هستند و در گلپایگان نیز انتظار است که مسوولان از ظرفیت این افراد در پیشبرد امور بهره گیری کنند.

شهرستان گلپایگان در ۱۷۵ کیلومتری غرب اصفهان قرار دارد.