به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ شهردار اراک گفت: این جایگاه از هفت شارژ ۲۴۰ کیلوواتی و یک شارژ ۱۲۰ کیلوواتی برای خودروهای سواری برخوردار است.
به گفته محمودی این ایستگاه قابلیت شارژ ۴۵ دستگاه اتوبوس را در هشت ساعت کاری دارد و به زودی با ایجاد اولین نیروگاه خورشیدی هیبریدی کشور برای تولید برق مورد نیاز اتوبوسها خودکفا میشود.
او با اشاره به اینکه هم اکنون ۳۰ دستگاه اتوبوس برقی در شهر اراک فعال است، افزود: به زودی با الحاق ۲۰ دستگاه اتوبوس برقی دیگر این ناوگان کاملتر میشود تا قدمی در مسیر کاهش آلودگی هوای اراک برداشته شود.
رئیس سازمان مدیریت حمل و نقل بار و مسافر شهرداری اراک هم گفت: تفاهم نامه ایجاد اولین نیروگاه خورشیدی هیبریدی کشور نیز بین شرکت مپنا و شهرداری اراک امروز منعقد میشود.
سادهوند افزود: خودروهای برقی که دستورالعملهای شارژ آنها با شارژهای ایستگاه همخوانی داشته باشند میتوانند نسبت به شارژ اقدام کنند.
او ادامه داد: نصب شارژهای برقی در سطح شهر برای خودروهای شخصی در سال آتی از برنامههای اولویتدار ماست.
رئیس سازمان مدیریت حمل و نقل بار و مسافر شهرداری اراک هزینه ایجاد جایگاه سه مگاواتی شارژ خودروهای برقی اراک را ۵۰۰ میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: این جایگاه طی هشت ماه ایجاد شده است و اکنون ۱۲۵ دستگاه اتوبوس، دیزلی، گازسوز و برقی در اراک فعالیت دارند.
استاندار مرکزی هم در مراسم افتتاح اولین جایگاه سه مگاواتی کشور با اشاره به اینکه تلاشها برای کاهش آلودگی هوای اراک از طریق ایجاد زیر ساختها ادامه مییابد گفت: استان مرکزی برای تولید پنج هزار مگاوات برق خورشیدی طی سه سال آتی بسیج شده است.
زندیه وکیلی تنها راه کاهش آلودگی هوا، ناترازی انرژی و ممانعت از قطع برق بخش صنعت و کشاورزی، توجه خاص به توسعه نیروهای خورشیدی دانست و افزود: هیچ استانی در کشور به اندازه استان مرکزی بازدهی صفحات خورشیدی ندارد و باید از این مهم نهایت بهرهگیری صورت گیرد.
او ایجاد ایستگاه شارژ اتوبوس برقی در اراک اقدامی ارزشمند در مسیر کاهش آلودگی هوا عنوان کرد و ادامه داد: همت شهرداری باید صَرف جایگزینی همه اتوبوسهای معمولی با اتوبوسهای برقی باشد.
افتتاح اولین ایستگاه سه مگاواتی شارژ خودروهای برقی کشور در اراک
استاندار استان مرکزی: تلاشها برای کاهش آلودگی هوای اراک از طریق ایجاد زیر ساختها ادامه خواهد یافت.
صاحبخبر -
∎