شناسهٔ خبر: 71350098 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

دیدار رئیس دستگاه قضا با آیت الله مکارم شیرازی 

حجت‌الاسلام‌والمسلمین محسنی اژه‌ای در جریان سفر به شهر مقدس قم، با آیت‌الله مکارم شیرازی از مراجع عظام تقلید دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، آیت الله مکارم شیرازی در این دیدار طی سخنانی، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای را فردی شجاع، پاک، فعال، موفق و دارای تجربه و حُسن‌نیت توصیف کرد. 

این مرجع تقلید با اشاره به ضرورت مبارزه با اطاله دادرسی تصریح کرد: گاهی یک دلیل کوچک باعث تعویق در اجرای حکم می‌شود که باید برای این قبیل موارد، تدبیری اتخاذ شود.

آیت‌الله مکارم شیرازی با اشاره به ضرورت انجام اصلاحات و پالایش‌هایی در حوزه وکلا، گفت: قوه قضاییه می‌تواند در مسائل اقتصادی، عملکرد تاثیرگذارتری داشته باشد. 

این مرجع تقلید همچنین د‌ر این دیدار به بیان نکات و رهنمود‌هایی در رابطه با موضوعات و مشکلات مهریه، ازدواج و مسکن جوانان، حوزه علمیه قم و فرودگاه این شهر پرداخت.

رئیس قوه قضائیه نیز در این دیدار، با اشاره به وظایف و مسئولیت‌های قوه قضاییه وفق قانون اساسی اظهار کرد: در اصل ۱۵۶ قانون اساسی وظایف و مسئولیت‌های مشخص و خطیری بر عهده قوه قضاییه گذاشته شده است. 

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای افزود: حُسن اجرای این وظایف و مسئولیت‌های خطیر همکاری و همراهی همه قوا را می‌طلبد. به طور مثال در امر پیشگیری از وقوع جرم، نظر افکندن به مسائل اقتصادی بسیار حائز اهمیت است؛ چرا که افزایش مشکلات اقتصادی و معیشتی از زمینه‌های وقوع جرم است؛ این در حالی است که قوه قضاییه مسئولیت مستقیمی در باب ارتقاء وضعیت اقتصادی کشور ندارد؛ اما ما خود را مسئول می‌دانیم و به همین جهت نیز تمامی مساعی خود را به کار می‌گیریم.