شناسهٔ خبر: 71350047 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

حمله با خودرو در مونیخ به عابران همزمان با نشست امنیتی

حمله با خودرو در شهر مونیخ آلمان همزمان با تدابیر شدید امنیتی در این شهر برای برگزاری کنفرانس امنیتی مونیخ، دست کم 20 مصدوم برجای گذاشت.

صاحب‌خبر -
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از لندن رسانه های انگلیسی در خبری فوری با اعلام این مطلب افزودند: ساعتی پیش مهاجمی با یک دستگاه خودرو ، جمعیت حاضر در یک راهپیمایی اتحادیه کارگری را زیر گرفت. حال برخی از مصدومان وخیم گزارش شده است.
شاهدان می گویند در حین این حمله صدای شلیک گلوله شنیده شد.  
حمله با خودرو در مونیخ به عابران همزمان با نشست امنیتی حمله با خودرو در مونیخ به عابران همزمان با نشست امنیتی حمله با خودرو در مونیخ به عابران همزمان با نشست امنیتی

به گزارش شاهدان عینی در شبکه های اجتماعی ، هم اکنون دهها خودرو پلیس و آمبولانس و دیگر خودروهای امدادی در محل این حمله خونین حضور یافته اند و پلیس راه های منتهی به محل این حمله را مسدود کرده است و از آمد و شد افراد و خودروها جلوگیری می کند.
پلیس می گوید برای برگزاری راهپیمایی در صحنه حضور داشته و توانسته مهاجم را دستگیر کند. پلیس آلمان هنوز هویت و انگیزه مهاجم را فاش نکرده است. پلیس افزوده ظاهرا این فرد به تنهایی مبادرت به این کار کرده است.
چند هفته پیش نیز یک خودرو در شهری در شرق آلمان، وارد بازار کریسمس شد که دو کشته و هفتاد زخمی برجای گذاشت.