به گزارش خبرنگار ایرنا، هدایت صفری روز پنجشنبه در جشن توانمندسازی یک هزار و ۶۰۰ خانواده تحت حمایت کمیته امداد استان با بیان اینکه این مراسم، جشن امید، کرامت و خود باوری است، افزود: اشتغال مددجویان کمیته امداد با مبالغ بسیار کم از یک میلیارد تا سه میلیارد ریال محقق شده که نتایج خوبی داشته است.
قائم مقام مدیرعامل بنیاد حیات کمیته امداد امام خمینی (ره) اضافه کرد:این جشن به معنای حقیقی، نماد تحقق و عملیاتی شدن راهبرد امامین انقلاب و شعار «ما میتوانیم» است.
صفری با تاکید بر اینکه توانمندسازی کمیته امداد استان، نماد کار جمعی، تیمی و همافزایی است، افزود: همدلی، هماهنگی و همکاری بانکهای عامل در سراسر کشور موجب نمایان شدن آثار اشتغال شد.
قائم مقام مدیرعامل بنیاد حیات با بیان اینکه مدت دریافت وام مددجویی تا خودکفایی مددجویان ۲ سال است، گفت: طی برنامه پنج ساله هفتم کمیته امداد تاکید شده است که باید سالانه ۸۰ هزار مددجو خودکفا و از بدنه حمایتی خارج شوند.
وی با بیان اینکه سال گذشته به همت مجریان، جامعه هدف کمیته امداد، یاوران و بانکهای عامل ۲۷۰ هزار شغل جدید با بیش از ۳۰۶ هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری ایجاد شد، اضافه کرد: امسال نیز تاکنون ۲۱۰ هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری برای ایجاد ۱۵۰ هزار شغل به کمک بانکهای عامل انجام شده و در صورت تامین منابع اعتباری، ۲۴۰ هزار شغل تا پایان سال ایجاد خواهد شد.
صفری افزود: سال گذشته به ۱۰۰ هزار نفر از افراد جامعه هدف آموزش های نوین ارائه شد.
کمیته امداد به عنوان یک برند و نماد در کشور شناخته شده است
عضو هیات امنای کمیته امداد امام خمینی (ره) نیز در این مراسم، گفت: کمیته امداد در دو دهه گذشته به عنوان یک برند و نماد در کشور شناخته شده و توانسته است به صدها نفر کمک کند تا با مشکلات زندگی مقابله کنند.
حسین انواری به اهمیت خدمات کمیته امداد و تأثیر آن بر خانوادهها و کارآفرینان اشاره کرد و افزود: کمیته امداد در حمایت از خانوادهها به ویژه در شرایط سخت و بحرانها نقش آفرینی می کند.
این مسوول با اشاره به خانوادههایی که پس از فقدان عزیزان خود با مشکلات متعددی مواجه میشوند که می تواند باعث تزلزل و آشفتگی آنها شود، گفت: حفظ کرامت و عزت این خانوادهها بسیار مهم است که این موضوع باید در ابعاد مختلف مورد توجه قرار گیرد.
وی همچنین بر سرمایهگذاری کمیته امداد در سلامت خانوادهها از نظر روحی و جسمی، اشاره کرد و اظهار داشت: کمیته امداد تلاش میکند تا اعتماد به نفس و امید به زندگی در افراد تقویت شود.
انواری به نظر و دیدگاه منفی برخی اقتصاددانان در خصوص نوع اشتغال ایجاد شده برای خانوادههای مددجو انتقاد کرد و گفت: با این نظرات مخالف هستیم چون سلامت روحی و روانی خانوادهها باید در اولویت قرار گیرد.
عضو هیات امنای کمیته امداد امام خمینی(ره) به تجربههای موفق از کشورهای دیگر مانند چین و هند اشاره کرد و گفت: این تجربیات میتواند به ایجاد تغییرات مثبت در حوزه اشتغال و توانمندسازی خانوادهها کمک کند.
وی یادآور شد: کمیته امداد به سلامت خانوادهها و نه صرفا به درآمد مالی آنها می اندیشد.
انواری به اهمیت سرمایهگذاری بر روی خانوادههای تحت پوشش و به ویژه فرزندان تأکید کرد و افزود: فرزندان در این حوزه استعداد و رشد بیشتری دارند و اگر خانوادهها احیا شوند، این امر به سلامت و پیشرفت جامعه کمک میکند.