به گزارش ایرنا، مدیر شرکت دانشبنیان «آذین طب» در این مراسم با بیان اینکه این شرکت در سال ۱۳۹۵ تاسیس و در سال ۱۳۹۸ وارد مدار تولید شده است، گفت: این شرکت دانشبنیان یکی از بزرگترین واحدهای تولیدی ایمپلنتهای ارتوپدی در کشور است که سرمایه اولیه آن که ۴۷ محصول ارتوپدی تولید میکند، ۱۵ هزار میلیارد ریال بوده است.
رضا عبدالهی در خصوص راهاندازی خط تولید محصول پلاک آناتومیکال و اسپاین (برای شکستگی ناحیه استخوان ران و ستون فقرات) بیان کرد: برای راهاندازی خط تولید جدید این شرکت دانشبنیان، سه هزار میلیارد ریال سرمایهگذاری شده است که با افتتاح آن، ۵۰۰ نفر در مرحله اول جذب بازار کار میشوند.
وی از شروع صادرات محصولات شرکت مزبور خبر داد و افزود: مقصد نخست تولیدات این کارخانه کشورهای عربی و سپس اروپا خواهد بود.
این نماینده مجلس تلاش برای کاهش اثر تحریمها، تولید اشتغال و خودکفایی را هدفگذاری مهم این شرکت عنوان کرد.
سرمایهگذاری در بخش سلامت حیاتی است
رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در حاشیه افتتاح خط تولید پلاک آناتومیکال گفت: سرمایهگذاری در بخش سلامت بسیار حیاتی است، مردم باید تولیدات باکیفیت ایرانی را بخرند تا تولیدکننده بهتر و بیشتر برای تلاش در مسیر خودکفایی تشویق شود.
دکتر حسینعلی شهریاری در حاشیه این مراسم در گفت وگو با خبرنگاران افزود: نمایندگان مجلس تلاش میکنند که در افزایشهای بخش درمان به ویژه گرانی دارو، فشاری به مردم وارد نشود.
وی ادامه داد: تاثیر تعیینکننده نخبگان در خودکفایی کشور بسیار مهم است تا جایی که مقام معظم رهبری همواره بر حمایت جدی از استعدادهای کشور تاکید داشتهاند و اخیرا نمایشگاه تولیدات شرکتهای دانش بنیان در حسینیه امام خمینی برگزار شد.
رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، استان خراسان رضوی را سرزمینی مستعد و خلاق دانست و گفت: کوشش های خوبی دراین استان در حال انجام است.
ایمپلنت ارتوپدی یک وسیله پزشکی است که برای جایگزینی مفصل یا استخوان از بین رفته برای ثبات در سیستم عضلانی و بهبود تحرک و انعطافپذیری ساخته شد.