شناسهٔ خبر: 71348054 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: قدس آنلاین | لینک خبر

۱۹۰ کیلو مواد مخدر صنعتی در دوغارون خراسان رضوی کشف شد

فرمانده مرزبانی خراسان رضوی گفت: ۱۹۰ کیلوگرم مواد مخدر صنعتی در دوغارون تایباد در این استان از یک دستگاه خودرو سواری کشف شد

صاحب‌خبر -

به گزارش قدس خراسان، سردار مجید شجاع روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ما افزود: مرزبانان مستقر در پست کنترل و مراقبت مرز زمینی دوغارون هنگ تایباد این محموله مواد مخدر از نوع مرفین و هروئین پودری را هنگام کنترل و بازرسی خودروهای سواری ورودی به کشور کشف کردند.

وی اضافه کرد: در این بازرسی ها، خودرو سواری لکسوس افغان توقیف و از این خودرو ۱۶۷ بسته مواد مخدر از نوع مرفین به وزن ۱۷۶ کیلو ۹۰۰ گرم و ۲۸ بسته مواد مخدر از نوع هروئین پودری به وزن تقریبی ۱۴ کیلو ۵۰۰ گرم را که در داخل قسمت های مختلف خودرو جاساز شده بود، کشف شد.

سردار شجاع ادامه داد: مرزبانان ضمن توقیف خودرو، راننده را دستگیر و به همراه مواد مکشوفه تحویل مراجع قضایی دادند.

خراسان رضوی از شرق حدود ۳۰۲ کیلومتر مرز مشترک با کشور افغانستان دارد.

تایباد در فاصله ۲۲۵ کیلومتری جنوب شرق مشهد واقع است.