شناسهٔ خبر: 71346379 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

پلیس امنیت اقتصادی نقش گارد آهنین نظام را دارد

فرمانده کل انتظامی کشور گفت: سال آینده، پلیس امنیت اقتصادی باید نقش گارد آهنین نظام در مقابله با گنگستر‌های اقتصادی را در خود تقویت کند.

صاحب‌خبر -

پلیس امنیت اقتصادی نقش گارد آهنین نظام را دارد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، سردار احمدرضا رادان فرمانده کل انتظامی کشور در همایش سراسری­ روسای پلیس امنیت اقتصادی سراسر کشور گفت: هدف دشمن در جنگ شناختی امروز به زانو درآوردن اقتصاد ایران است که خوشبختانه حضور دلگرم کننده مردم در ۲۲ بهمن نشان داد که دشمن به هدف خود نرسیده و این مردم لایق بهترین خدمات هستند.

سردار رادان افزود: امروز دشمنان کشور می‌دانند که در هیچ جبهه‌ای جز موضوع اقتصادی نمی‌توانند در مقابل ما ایستادگی کنند و تمام تمرکز خود را برای این موضوع بکار گرفتند و در این میان نقش پلیس امنیت اقتصادی بیش از پیش افزایش می‌یابد.

فرمانده کل انتظامی کشور با بیان اینکه امروز در این شرایط اهمیت ویژه پلیس امنیت اقتصادی مشخص می‌شود، گفت: باید در این میان پیش کنشگری و به هنگام بودن را مورد توجه قرار دهیم و اگر این اتفاق حاصل شود قطعا با انتظامی و اقدامات سلبی پلیس کاسته خواهد شد.

سردار رادان افزود: ویژه‌ترین اقدام پلیس امنیت اقتصادی، صیانت از امنیت اقتصادی بنگاه داران کوشا و قانونمند است و نباید بگذاریم که فرایند‌های پیچیده اداری آن‌ها را اذیت کند.

این مقام ارشد انتظامی گفت: آموزش فنی افسران، درجه داران و کارکنان پلیس در این زمینه لازم است و باید مورد توجه قرار گیرد و پلیس امنیت اقتصادی باید آمادگی داشته باشد تا بتواند در سیاست گذاری نیز مداخله گر باشد.

فرمانده کل انتظامی کشور گفت: افسران جوان باید تحت آموزش‌های لازم و تخصصی قرار بگیرند و در واحد‌های تخصصی مانند گمرک با چشم بینا و گوش باز کار کنند.