شناسهٔ خبر: 71345389 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

کنسرسیوم مهارت استان بوشهر با اعتبار ۲۰۰ میلیارد تومان تشکیل شد

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از تشکیل کنسرسیوم مهارت استان بوشهر با اعتبار ۲۰۰ میلیارد تومان خبر داد و گفت: اهمیت راه‌اندازی کنسرسیوم مهارت کمتر از احداث واحد‌های تولیدی نیست.

صاحب‌خبر -
خبرگزاری میزان -

به گزارش مرکز روابط عمومی و امور بین‌الملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، «احمد میدری» در نشست رونمایی از کنسرسیوم مهارت استان بوشهر گفت: کنسرسیوم مهارت استان بوشهر ذیل مقررات سازمان آموزش فنی‌وحرفه‌ای کشور تشکیل شده است.

وی افزود: این کنسرسیوم با مشارکت ۱۳شرکت در حوزه‌های صنایع نفت، گاز، پتروشیمی، صنایع دریایی، شیلات، بندری و کشاورزی برای آموزش ۴ هزار نفر در سال فعالیت می‌کند.

میدری هدف از تشکیل این کنسرسیوم را تامین، تربیت و توانمندسازی نیروی انسانی مورد نیاز از میان جوانان و نیرو‌های بومی و با سرمایه اولیه تعهد شده به مبلغ ۲۰۰ میلیارد تومان در شرکت‌های مذکور عنوان کرد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: بر اساس این کنسرسیوم نیاز سنجی آموزشی در شرکت‌ها انجام و آموزش‌ها کامل تقاضا محور است.

میدری تصریح کرد: مربیان به صورت مشترک از سوی سازمان آموزش فنی‌و‌حرفه‌ای کشور و شرکت‌های عضو کنسرسیوم تامین و با سنجش مهارت و سنجش صلاحیت شغلی بر مبنای استاندارد‌های مرتبط کیفیت‌سنجی دوره‌ها و اعتبار بخشی آنها انجام می‌شود.

وی، کنسرسیوم صنایع و آموزش فنی‌وحرفه‌ای برای توسعه مهارت را یک همکاری راهبردی دانست.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: هدف از ایجاد این کنسرسیوم ایجاد فرصت‌های آموزشی کارآمد برای تأمین نیاز‌های بازار کار و افزایش توانمندی‌های نیروی کار است.

وی تاکید کرد: این کنسرسیوم می‌تواند نقش مهمی در ارتقای مهارت‌های حرفه‌ای و فنی افراد، به ویژه در صنایع کلیدی استان، ایفا کند.

میدری، اصول کلیدی تشکیل کنسرسیوم مهارت را هم ا‌فزایی، کاربردی بودن، پایداری و همکاری با نهاد‌های دولتی و خصوصی عنوان کرد.

وی اضافه کرد:تشکیل کنسریوم در واحد‌های پتروشیمی عسلویه تنها جذب منابع مالی نیست بلکه تلاش برای تعامل به منظور تربیت نیرو‌های مورد نیاز این واحد‌های تولیدی است.

میدری با اشاره به اینکه تربیت نیرو‌های ماهر می‌تواند به صدور نیروی انسانی حتی برای خارج از کشور منجر شود تاکید کرد:آموزش‌های فنی و حرفه‌ای از ارکان مهم ورود افراد به بازار کار و دستیابی به درآمد پایدار محسوب می‌شود.

وزیر کار بر تبدیل نظام آموزش مهارتی به نظام تقاضامحور تاکید کرد و گفت: این راه باید از ابتدا تا انتها با کمک واحد‌های صنعتی و همراهی بخش خصوصی انجام شود.

وی خاطرنشان کرد:مذاکرات اولیه حضور شرکت‌های بیشتری در این کنسرسیوم در حال انجام است و پیش‌بینی می‌شود، تعداد شرکت‌های عضو این کنسرسیوم در استان بوشهر به بیش از ۵۰ شرکت برسد.

وزیر کار گفت:افراد پس از به دست آوردن دانش و مهارت‌های تخصصی در زمینه‌های مختلف می‌توانند در شغل‌های مناسب به فعالیت بپردازند و به عنوان کارآفرین برطرف کننده نیاز اصلی کشور‌ها باشند.

در پایان این نشست کارت عضویت نمادین کنسرسیوم به ۱۳ مجموعه مشارکت کننده در کنسرسیوم مهارت استان بوشهر از سوی وزیر کار اهدا شد.

۱۳ شرکت مشارکت‌کننده در کنسرسیوم مهارت استان بوشهر شامل توسعه پتروشیمی کنگان، پتروشیمی زاگرس، پتروشیمی هنگام، صنایع پتروشیمی خلیج فارس، پتروشیمی جم، پتروشیمی نوری، پتروشیمی پارس، پتروشیمی پردیس، پالایش گاز فجر جم، مجتمع گاز پارس جنوبی، پتروشیمی بوشهر و پلیمر آریاساسول می‌شود.

انتهای پیام/