شناسهٔ خبر: 71344165 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

هفت میلیارد ریال کابل سرقتی در عملیات پلیس قشم کشف شد

قشم - ایرنا - فرمانده انتظامی شهرستان قشم از کشف یک تن و ۲۰۰ کیلوگرم کابل مس سرقتی به ارزش افزون بر هفت میلیارد ریال توسط ماموران پلیس آگاهی این شهرستان خبر داد.

صاحب‌خبر -

سرهنگ علی اکبر مرادی روز پنجشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا، اظهار کرد: ماموران پلیس آگاهی این شهرستان مرزی با مدیریت و پی جویی های بی وقفه موفق شدند با تعقیب و مراقبت های لازم یک محل دپوی خرید و فروش ضایعات سرقتی مس و سیم های برق سرقتی را قبل از انتقال آن ها از این جزیره به سرزمین اصلی را شناسایی کنند.

وی ادامه داد: ماموران در بازرسی چندین ساعته از زیر بار پسمان های این واحد ضایعاتی و یک دستگاه کامیون زیر بار حجم زیادی سیم و کابل سرقتی به وزن بیش از یک هزار و ۲۰۰ کیلوگرم را کشف و در این رابطه ۲ متهم که درصدد انتقال این اقلام سرقتی در قالب ضایعات به دیگر نقاط کشور بودند را دستگیر کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان قشم با اشاره به تلاش های اخیر ماموران پلیس آگاهی در حوزه کشف انواع سرقت ها از طریق پایش نامحسوس اقدامات برخی کارگاه های ضایعاتی تاکید کرد: در پی دستگیری این ۲ مالخر هویت تعدادی از همدستان و سارقان در این جزیره نیز شناسایی شده و اقدامات بعدی برای دستگیری آن ها در حال انجام است.

سرهنگ مرادی توضیح داد: با دستور مقام قضایی کارگاه ضایعاتی یادشده به دلیل خرید اموال مسروقه پلمب و یکدستگاه کامیون حامل ضایعات سرقتی مس نیز توقیف شد.

وی گفت: پلیس بر فعالیت و عملکرد واحدهای صنفی این شهرستان مرزی نظارت کامل دارد و قشموندان نیز در صورت مشاهده هرگونه تخلف، مراتب را از طریق تلفن ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

بر اساس قانون مجازات اسلامی برای مالخری یا همان جرم خرید اموال مسروقه، مجازات تعیین شده است. مجازات مالخری در ماده ۶۶۲ قانون مجازات اسلامی مشخص شده است و آمده است که "هر کس با علم و اطلاع یا با وجود قراین اطمینان‌آور به اینکه مال در نتیجه ارتکاب سرقت به دست آمده است، آن را به نحوی از انحاء تحصیل یا مخفی یا قبول کند یا مورد معامله قرار دهد به حبس از ۶ ماه تا سه سال و تا (۷۴) ضربه شلاق محکوم خواهد شد. "

جزیره قشم با وسعت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع از تنگه هرمز به موازات ساحل جنوبی ایران به طول ۱۳۵ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر از توابع هرمزگان است و ۳۰۰ کیلومتر خط ساحلی دارد.

شهرستان قشم شامل جزیره‌ های قشم، هنگام و لارک با حدود ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات ساحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در میان آب‌ های خلیج فارس گسترده شده است.