شناسهٔ خبر: 71344065 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

برداشت روزانه گاز از پارس جنوبی به ۷۱۶ میلیون مترمکعب رسید

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران، با اعلام ثبت رکورد برداشت روزانه ۷۱۶ میلیون متر مکعب از میدان مشترک پارس جنوبی بیان کرد: از مردم می‌خواهم پویش «دو درجه کمتر» را جدی بگیرند و منصفانه مصرف کنند.

صاحب‌خبر -
برداشت روزانه گاز از پارس جنوبی به ۷۱۶ میلیون مترمکعب رسید
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر؛ مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران در عسلویه اظهار داشت: خوشحالم به اطلاع مردم برسانم در دولت چهاردهم برای چندمین بار رکورد تولید گاز در کشور شکسته شد.
 
حمید بورد افزود: برداشت گاز ایران در حال حاضر به روزانه بیش از یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون متر مکعب رسیده است و با این افزایش برداشت توانستیم گاز بخش‌های مختلف از جمله بخش خانگی، تجاری، نیروگاه و صنایع را تأمین کنیم.
 
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با اشاره به اینکه با افزایش برداشت گاز، در بخش خانگی قطعی گاز نداشتیم و سوخت معادل برای نیروگاه‌ها هم تأمین شده است، بیان کرد: از مردم تقاضا دارم پویش «دو درجه کمتر» را جدی بگیرند تا با صرفه‌جویی در مصرف مشکلی در تأمین گاز بخش‌های مختلف نداشته باشیم.
 
حمید بورد با بیان اینکه پویش «دو درجه کمتر» توانست ۱۵ تا ۲۰ میلیون متر مکعب در روز کاهش مصرف در بخش خانگی را به دنبال داشته باشد، تأکید کرد: از مردم تقاضا داریم، منصفانه مصرف کنند.
 
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران به افزایش ظرفیت تولید نفت در دولت چهاردهم اشاره کرد و ادامه داد: همکاران در صنعت نفت تلاش‌های خوبی کردند، اما در اعلام ارقام تولیدی به دلیل مسائل تحریمی و صادرات محدودیت داریم. با این حال می‌توان گفت در تولید و صادرات وضعیت مطلوبی داریم.
 
حمید بورد افزود: با افزایش تولید نفت در دولت چهاردهم، در دی رکورد صادرات چند سال گذشته شکسته شد و در بهمن و اسفند این موفقیت ادامه خواهد داشت.
 
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران به رکوردشکنی برداشت گاز از میدان مشترک پارس جنوبی اشاره کرد و با بیان اینکه برداشت گاز از این میدان با ثبت رکورد جدید به ۷۱۶ میلیون متر مکعب در روز رسیده که بی‌سابقه بوده است، گفت: ۷۰ درصد گاز کشور از این میدان مشترک تأمین می‌شود از این فرصت استفاده می‌کنم تا از همکاران صنعت نفت در سکو‌ها و مناطق عملیاتی نفت و گاز تشکر کنم.
 
حمید بورد با اشاره به اینکه اغلب فلر‌های منطقه عسلویه برای جمع‌آوری دارای پیمانکار هستند، اعلام کرد: پیشرفت فیزیکی این طرح‌ها ۴۰ درصد است و می‌توانیم در سال آینده خبر‌های خوبی برای جمع‌آوری گاز‌های همراه منطقه عسلویه داشته باشیم.