شناسهٔ خبر: 71343922 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

وقتی قاچاقچیان چوب در لاریجان غافلگیر شدند!

ساری- ایرنا- مأموران منابع طبیعی در یک طرح غافلگیر کننده در ایست بازرسی بایجان واقع در لاریجان آمل، یک دستگاه وانت نیسان حامل چوب‌های گردو، توسکا و افرا را توقیف کردند.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری لاریجان روز پنجشنبه در حاشیه جلسه مدیریت بحران آمل در گفت و گو با خبرنگاران اظهار کرد: در پی دریافت گزارش‌هایی مبنی بر حرکت ۲ دستگاه وانت نیسان حامل چوب‌های جنگلی در محور هراز به سمت تهران، مأموران مستقر در ایست بازرسی بایجان به رانندگان این دو دستگاه که هر دو برادر بودند و به صورت پوششی هم حرکت می‌کردند، دستور ایست می‌دهند.

سید ابراهیم مرعشی افزود: یکی از رانندگان که سابقه درگیری با مأموران منابع طبیعی را داشته است، با مأموران درگیر شده و مأموران را تهدید به قتل می‌کند و سپس از صحنه متواری می‌شود اما خودروی دوم هم توقیف می‌شود.

وقتی قاچاقچیان چوب در لاریجان غافلگیر شدند!

وی ادامه داد: این خودرو حامل چوب‌های جنگلی از جمله گردو، توسکا و افرا بوده و به مقصد تهران در حرکت بود که توقیف و در حال انتقال به اداره منابع طبیعی آمل برای تشکیل پرونده جهت تحویل به دادگاه می‌باشد.

رییس منابع طبیعی لاریجان همچنین به قاچاقچیان چوب هشدار داد که هرگونه اقدام آنان با برخورد سخت مأموران منابع طبیعی لاریجان مواجه خواهد شد

مازندران دارای ۲ اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری یکی غرب مازندران به مرکزیت نوشهر و دیگری به مرکزیت ساری است. اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مازندران –نوشهربیش از ۳۰۰ هزار هکتار جنگل را در غرب مازندران تحت پوشش دارد.

وقتی قاچاقچیان چوب در لاریجان غافلگیر شدند!

برابر قانون برنامه پنج ساله ششم توسعه اقتصادی، سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری در اجرای طرح زراعت چوب تعهد دارد با بهره‌گیری از توان بخش خصوصی تا پایان این برنامه حدود ۷۵ هزار هکتار از اراضی جنگلی و جلگه ای در کشور را با کشت گونه های "صنوبر" و "اوکالیپتوس "نهال کاری کند.

همسو با اجرای قانون پنج ساله ششم توسعه و نیز طرح توقف بهره برداری از جنگل های شمال، دولت مکلف شد تا به منظور اشتغالزایی، تامین چوب صنایع چوبی و حفظ جنگل ها، طرح زراعت چوب را اجرا کند و بر این اساس سهم استان مازندران برابر دستورالعمل اجرای طرح چهار هزار و ۵۰۰ هکتار است که از این میزان، حدود ۱۰۰ هکتار آن باید در غرب مازندران اجرا شود.