امیر توکلی رودی در گفت و گو با ایسنا با بیان اینکه آب یکی از چالشهای جدی منطقه خواف است، گفت: متأسفانه در بخش آب شرایط شکنندهای داریم، با توجه به ظرفیت ویژهای که در پهنه سنگ معدنی خواف وجود دارد و نگاه امیدبخشی که در حوزه مس و صنعتی شدن رشتخوار شاهد هستیم باید موضوع آب جدی گرفته شود.
وی اظهار کرد: یکی از موضوعاتی که میتواند رشد و بلوغ در منطقه را رقم بزند موضوع انتقال آب از دریای عمان است، شرق کشور تشنه انتقال آب از دریای عمان است.
نماینده مردم خواف و رشتخوار، با بیان اینکه ظرفیتهای ویژهای در شرق کشور داریم و کریدور صنایع استخراجی شکل گرفته است، بیان کرد: این کریدور از پهنه صنعتی معدنی سنگان شکل میگیرد و تا خراسان جنوبی، زیر کوه قائن، خوسف، نهبندان، بیرجند، معادن جانجا تا برسد به سواحل مکران ادامه دارد.
وی گفت: انتقال آب به این حوزه میتواند بلوغ ویژهای را در حوزه اشتغال و توسعه در ظرفیت صنایع معدنی و صنعت و معدن شکل دهد.
نماینده مردم خواف و رشتخوار بیان کرد: در این خصوص ظرفیت خواف ۵۲ میلیون متر مکعب دیده شده و سرمایهگذار هم مجموعه صنایع معدنی از جمله فولاد مبارکه، فولاد نیشابور و سایر مجموعهها هستند.
وی در ادامه با بیان اینکه مجتمع سنگآهن سنگان خواف یکی از مهمترین ذخایر معدنی ایران و نمادی از ظرفیتهای عظیم این شهرستان است، گفت: یکی از مهمترین مطالبات مردم شهرستان خواف و رشتخوار توجه و رسیدگی به جادهها است.
توکلی رودی گفت: حوزه انتخابیه ما شرایط بسیار متفاوتتری دارد به طوری که روزانه شاهد تردد ۱۸۰۰ دستگاه تریلی در جادههای حوزه انتخابیه هستیم و تبعات و پیامدهای منفی خاص خود را در بر دارد و دغدغه مردم و مسئولان است.
وی توسعه شبکه راههای ارتباطی را عامل بلوغ و توسعه هر منطقه و عامل پویایی دانست و گفت: تلاش خود را برای بهبود جادهها به کار گرفتهایم و به عنوان یکی از اولویتهای اصلی است.
نماینده مردم خواف و رشتخوار، با اشاره به اینکه جاده به ۱۰ قطعه تقسیمبندی شده است، خاطرنشان کرد: تاکنون بخشیهایی از جاده دو بانده شده و به بهرهبرداری رسیده و ادامه آن در حال انجام است.
وی در ادامه با اشاره به اینکه رشتخوار ظرفیت صنعتی شدن را دارد، گفت: رشتخوار ظرفیتهای بسیاری دارد که مس از جمله ظرفیتهای بینظیر آن است.
توکلی رودی با بیان اینکه پیگیریهای بسیاری در خصوص پهنههای معدنی منطقه انجام شده است، افزود: صنعتی شدن یک شبه اتفاق نمیافتد اما تلاش میکنیم طی سه سال آینده بخشی از ظرفیت مس کشور را در رشتخوار برای ایجاد اشتغال مردم رقم بزنیم.
انتهای پیام