شناسهٔ خبر: 71343310 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: ایکنا | لینک خبر

حجت‌الاسلام احمدی بیان کرد:

حضور مردم در 22 بهمن؛ پشتوانه مسئولان در مقابل تهدیدات آمریکا

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس حضور مردم در 22 بهمن را پشتوانه مسئولان در مقابل تهدیدات این روزهای ترامپ دانست و گفت: ما باید متکی به توان خود باشیم و همه چیز را به بیرون و ارتباط با غرب گره نزنیم زیرا دشمن اگر احساس کند ضعیف شده‌ایم رسما اعلام می‌کند ایران باید از دو گزینه بمباران یا مذاکره، یکی را بپذیرد. 

صاحب‌خبر -

حجت‌الاسلام والمسلمین وحید احمدی، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلسحجت‌الاسلام والمسلمین وحید احمدی، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی به تشریح پیام ملی و بین‌المللی حضور گسترده مردم در چهل و ششمین سالروز جشن  پیروزی انقلاب پرداخت و گفت: همیشه حضور مردم نشانه حمایت همه جانبه از نظام و دارای بازتاب داخلی و بین المللی است. دشمن همواره سعی کرده با مجموعه‌ای از اقدامات و تبلیغات وانمود کند که در جامعه شکاف وجود دارد و نسبت به گذشته بی‌انگیزه شده است اما حضور گسترده مردم در راهپیمایی 22 بهمن این القائات را خنثی کرد. 

وی به بازتاب این نمایش حضور در رسانه‌های خارجی اشاره کرد و افزود: رئیس‌جمهور آمریکا در همین روزهای آغازین کارش تهدیداتی علیه ایران کرد اما مردم بدون توجه به آن، حضور گسترده‌ای در جشن انقلاب داشتند که نشان داد مردم مسیر انقلاب را دنبال می‌کنند. 

بیشتر بخوانید: 

نماینده مجلس شورای اسلامی درباره دلایل افزایش حضور گسترده مردم در چهل و ششمین جشن انقلاب، افزود: مردم همیشه نسبت به اصل نظام و ضرورت تبعیت از رهبر معظم انقلاب توجه جدی داشتند به ویژه هنگامی که دشمن سعی کرده است از این سوء استفاده کند مردم حضور جدی داشتند علی رغم اینکه ممکن است مردم از عملکرد مسئولان گلایه داشته باشند و یا با مشکلات اقتصادی فراوانی درگیر باشند. در واقع مردم حساب اصل نظام و رهبر معظم انقلاب را جدای از عملکرد مسئولان می‌بینند و با وجود نقد به عملکرد مسولان به انقلاب باور جدی دارند. 

وی بیان کرد: بر همین اساس دشمن نتوانسته شناخت درستی از ملت ایران ندارد و دائما تبلیغات او مؤثر و کارگر نمی‌افتد چون واقعیت جامعه ایران را نمی‌شناسد.

حجت‌الاسلام احمدی در پاسخ به این سؤال که فرمایش اخیر مقام معظم رهبری درباره عدم مذاکره با آمریکا و به تبع آن صحبت‌های رئیس‌جمهور در ۲۲ بهمن مبنی بر فصل‌الخطاب بودن رهبر انقلاب و کلام ایشان در تمامی امور، چه میزان می‌تواند بر تقویت‌ همدلی و وحدت داخلی و تمرکز دستگاه‌ها و نهادها بر توان داخلی برای حل مشکلات اثرگذار باشد، گفت: از ابتدای انقلاب دو تفکر داشتیم؛ تفکری که معتقد بود با توجه به توانمندی‌های داخلی می‌توان کار کشور را پیش برد. البته این مانع این نمی‌شود که ما از برخی از ظرفیت‌های بیرونی استفاده نکنیم. تفکر دیگر این بود که ما می‌توانیم کار کنیم اما حتما باید با غرب در تعامل باشیم تا اقدامات ما پیش برود. 

وی اظهار کرد: در تلقی اول خودمان باید مشکل خودمان را حل کنیم که حرف رهبر معظم انقلاب و مدیریت امام راحل بوده است. در حوزه نظامی می‌بینیم که اقتدار داریم و تا حدود زیادی کشور بیمه شده است اما براساس تلقی دوم پیشرفت کشور به ارتباط با غرب گره خورده است و بدون آنها نمی‌توان پیشرفت کرد. به طور نمونه ببینید با وجود اینکه در صنعت نظامی که پیچیده‌تر از صنایع دیگری چون خودرو است، با استفاده از نیروهای بومی و ظرفیت جوانان و تکیه بر توان داخلی موفق عمل کردیم اما در سوی دیگر ناموفق عمل کردیم که به این تفکر  باز می گردد. 

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به برجام و عهدشکنی ترامپ و آمریکا در اجرای آن، اظهار کرد: در برجام ما به تمام تعهدات خود عمل کردیم با وجود اینکه اتفاق خاص دیگری رخ نداد. همیشه مذاکره در عرف بین‌المللی در جایی است که طرفین متعهد به اجرای نتایج مذاکره باشد. مذاکره که صرفا برای مذاکره نیست بلکه وسیله‌ای برای رسیدن به یک هدف است. اینجاست که با توجه به این تجربیات رهبر انقلاب می‌گویند مذاکره با اینها نتیجه و سودی در پی نخواهد داشت. 

حجت‌الاسلام احمدی اظهار کرد: الان مگر آمریکایی ها با اروپایی ها مذاکره می‌کنند؟! ممکن است ظاهر آن مذاکره باشد اما در عمل خرد کردن آنهاست و در همین اتفاقات اروپایی‌ها نیز دارند له می‌شوند. بنابراین اینها جز به منافع خود نمی‌اندیشند البته این طبیعی است چراکه هر کشوری به دنبال تحقق منافع ملی خود است. 

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اظهار کرد: پس در بحث مذاکره نظرات رهبری مبتنی بر مجموعه تجریبات 40 یا 50 ساله و حتی تاریخ 100 ساله کشور است و در مقابل این استدلال کسی نمی‌تواند نظر مخالفی داشته باشد. یعنی پاسخ آن عاقلانه نیست و نمونه آن برجام است که به تمام تعهدات خود عمل کردیم اما آنها یک مورد را نیز عمل نکردند. 

حجت‌الاسلام احمدی گفت: البته این صرفا محدود به کشور ما نمی شود. شما ترکیه را نگاه کنید که ناتو در انجا مستقر است و بهترین رابطه را با امریکا و رژیم صهیونیستی دارد و هر نوع تروریستی در آنجا حضور پیدا می‌کند اما دو برابر ما تورم دارند. مصر نیز از ابتدا تا کنون تحت سیطره اینها بوده و حقوق ارتشی های مصر را آمریکایی ها می‌دهند اما چرا در قاهره بین 3 تا 5 میلیون نفر مردم در قبرستان قدیمی قاهره می‌خوابند و بی‌خانمان هستند. اینگونه نیست که فکر کنیم با ارتباط با غرب و آمریکا تمام مسائل حل خواهد شد. 

وی در پایان گفت: ما باید متکی به توان خود باشیم و البته در هرجایی که نیاز باشد و بتوانیم از ظرفیت‌های بیرونی استفاده کنیم اما  نباید همه چیز را به بیرون و ارتباط با غرب گره بزنیم. دشمن اگر احساس کند ضعیف شده‌ایم فراتر از این جلو خواهد آمد و رسما اعلام می‌کند ایران باید از دو گزینه بمباران یا مذاکره، یکی را بپذیرد. 

گفت‌وگو از سمیرا انصاری

انتهای پیام