شناسهٔ خبر: 71342957 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات کردستان:

ایرنا منبع خبری مورد اعتماد مردم است

سنندج- ایرنا- مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات کردستان گفت: خبرگزاری ایرنا به عنوان یک منبع خبری معتبر، اخبار را به صورت دقیق و درست منتشر می‌کند و همین باعث شده که مردم بتوانند به اطلاعات دریافتی از طریق این رسانه اعتماد کنند.

صاحب‌خبر -

آرام حیدری روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: خبرگزاری جمهوری اسلامی(ایرنا) یکی از رسانه‌های رسمی و در فضای رسانه ای و اطلاع رسانی کشور هم نقش خیلی مهمی دارد.

وی افزود: پوشش بسیار خوب اخبار و رویدادهای محلی و انعکاس صدای مردم به مسئولان و از طرفی بازگویی تصمیم‌ها و خدمات مسئولان به جامعه، ایرنا را به پل ارتباطی قوی بین مدیران و مردم، تبدیل کرده است.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات کردستان ادامه داد: خبرگزاری ایرنا، همواره اخبار را به صورت شفاف و صحیح منتشر کرده است و از دروغ‌پردازی و انتشار شایعات اجتناب می‌کند که بسیار ارزشمند است.

حیدری یادآور شد: انتظار می رود این رسانه، به همه‌ جوانب یک خبر بپردازد و فقط از یک زاویه، موضوع را بازگو نکند.

وی ادامه داد: مردم انتظار دارند مشکلات و خواسته‌هایشان از طریق رسانه‌ها به ویژه ایرنا، به طور شفاف به گوش مسئولان برسد و احساس کنند که صدایشان شنیده می‌شود.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات کردستان تاکید کرد: خبرگزاری ایرنا با انعکاس چالش‌های خاص استان‌ و ارتباط بهتر با مردم و انتشار مناسب‌تر خبرهای مربوط به نیازهای جامعه، جایگاه خود را به عنوان یک رسانه موثر، در اطلاع رسانی تقویت کند.

بهبود طراحی و کارایی پلتفرم‌ آنلاین برای دسترسی آسان‌تر و تجربه کاربری بهتر، بهره‌برداری از فناوری‌های جدید مانند هوش مصنوعی برای تحلیل داده‌ها و ارائه اخبار به‌روز، راه‌اندازی بخش‌های نظرات و گفتگو در وب‌سایت و شبکه‌های اجتماعی برای تعامل بیشتر با مخاطبان و استفاده از نظرسنجی‌ها برای فهم بهتر نیازها و خواسته‌های مخاطبان، از جمله پیشنهادهای حیدری برای ارتقا جایگاه ایرنا بود.

به گزارش ایرنا، سازمان خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) در سال ۱۳۱۳ هجری شمسی بعنوان نخستین کانون گردآوری خبر با عنوان «آژانس پارس» در وزارت امور خارجه تشکیل و شروع به فعالیت کرد.

پایه گذاری وزارتخانه تازه تاسیس «اطلاعات و جهانگردی» در سال ۱۳۵۳ سبب شد تا خبرگزاری پارس نیز از نظر تشکیلاتی دگرگونیهایی را تجربه کند. در این دگرگونی ها، خبرگزاری پارس از اداره کل خبرگزاری به سازمان خبرگزاری تبدیل و به عنوان یک شرکت سهامی دولتی شناسایی شد. اساسنامه آن نیز با ۲۳ ماده و هفت تبصره در سال ۱۳۵۴ به تصویب نمایندگان مجلس شورای ملی رسید.

سه سال پس از پیروزی انقلاب اسلامی یعنی در دی ماه ۱۳۶۰، با تصمیم نمایندگان مجلس شورای اسلامی، خبرگزاری پارس به خبرگزاری جمهوری اسلامی با نام اختصاری «ایرنا (IRNA) » تغییر نام داد و فصل تازه ای در فعالیت های این رسانه گشوده شد.