شناسهٔ خبر: 71342796 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

اجرای طرح ملی فیبرنوری در شهرستان امیدیه

همزمان با ایام سالگرد چهل و ششمین سالروز پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی طرح ملی فیبرنوری منازل و کسب و کار‌ها در شهر امیدیه استان خوزستان آغاز شد.

صاحب‌خبر -

اجرای طرح ملی فیبرنوری در شهرستان امیدیه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خوزستان گفت: این طرح با هدف اتصال منازل و کسب و کار‌های مجازی به شبکه پرسرعت فیبرنوری و به طول ۲۸ کیلومتر انجام می‌شود. 

مهدی شه نظری پور  افزود: در این طرح با عملیات حفاری و داکت گذاری حدود ۲ هزار و ۴۰۴ خانوار از پوشش شبکه فیبرنوری و اتصال به اینترنت پرسرعت بهره‌مند خواهند شد.

وی ادامه داد: در حال حاضر شبکه فیبر نوری در ۱۸ شهر استان در حال اجرا است و در این راستا پروژه فیبرنوری به عنوان یکی از ضروریات استان در دستور کار قرار دارد.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات اظهار امیدواری کرد: مذاکره نهایی با دیگر شهرداری‌ها برای اجرای این طرح ملی در جریان است و به زودی شاهد انعقاد قرارداد و شروع عملیات اجرایی در سایر شهرستان‌های استان باشیم.

بر اساس این گزارش، طرح ملی فیبر نوری تا کنون در شهر‌های اهواز، خرمشهر، آبادان، دزفول، کارون، شوش، شوشتر، بهبهان، اندیمشک، ایذه، باغملک، ویس، شیبان، لالی، مسجدسیلمان، ماهشهر، شادگان و گتوند آغاز شده است.