شناسهٔ خبر: 71341481 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

دزفول میزبان جشنواره سرود و هنر‌های نمایشی دانشگاه فرهنگیان

رئیس دانشگاه فرهنگیان خوزستان گفت: جشنواره سرود و هنر‌های نمایشی دانشگاه فرهنگیان با حضور ۹۰۰ دانشجو از ۳۱ استان کشور در شهرستان دزفول برگزار شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، مسعود صالحی با اشاره به برگزاری جشنواره سرود و هنر‌های نمایشی دانشگاه فرهنگیان سراسر کشور با حضور ۹۰۰ دانشجوی دختر و پسر از ۳۱ استان کشور گفت: یکی از اهداف اصلی این جشنواره، افزایش فعالیت‌های فرهنگی و هنری دانشجویان و ایجاد نشاط و شادابی در میان آنان است.

وی افزود: این جشنواره با محوریت هنر‌های نمایشی از جمله تعزیه، تئاتر صحنه‌ای، تئاتر عروسکی و همچنین هنر‌های آوایی مانند سرود درحال برگزاری است.

صالحی با تأکید بر نقش هنر در انتقال مفاهیم ارزشی ادامه داد: در بخش سرود، هر گروه استانی باید دو اجرا داشته باشد که یکی از آنها، سرود بومی استان خودشان است.

رئیس دانشگاه فرهنگیان خوزستان می‌گوید: این جشنواره فرصتی ارزشمند برای کشف استعداد‌های برتر دانشجویی و ترویج هنر‌های متعهد در نظام تعلیم و تربیت کشور محسوب می‌شود.

وی همچنین به تأثیر این رویداد بر آینده شغلی دانشجو معلمان اشاره و اضافه کرد: دانشگاه فرهنگیان با بهره‌گیری از ظرفیت‌های هنری، در تلاش است معلمانی در تراز نظام مقدس جمهوری اسلامی تربیت کند که بتوانند نقش مؤثری در ارتقای نظام تعلیم و تربیت کشور ایفا کنند.

جشنواره سرود و هنر‌های نمایشی دانشگاه فرهنگیان از ۲۱ بهمن آغاز شده است و تا  ۲۵ بهمن ادامه دارد.