باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا نجفی - ارتش رژیم صهیونیستی نیروهای ذخیره خود را فراخوانده تا در صورتی که مرحله بعدی تبادل اسرا انجام نشد و آتشبس تقریبا یک ماهه شکسته شد، جنگ را احتمالا از سر بگیرد.
نگرانی از فروپاشی آتشبس در حالی افزایش مییابد که خشم کشورهای عربی از طرح دونالد ترامپ برای تصاحب غزه رو به فزونی است. بر اساس توافق آتشبس که از ۱۹ ژانویه (۳۰ دی ماه) به اجرا درآمده، حماس با آزادی ۳ اسیر صهیونیست دیگر در روز شنبه موافقت کرده است. با این حال، جنبش مقاومت فلسطین این هفته اعلام کرد که به دلیل نقض مکرر آتشبس از سوی اسرائیل، تحویل اسرا را به حالت تعلیق درمیآورد. در ادامه «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی روز گذشته مدعی شد که به ارتش دستور داده تا نیروهای خود را در غزه و اطراف آن جمعآوری کنند.
خلیل الحیه، از مقامات دفتر سیاسی حماس امروز (چهارشنبه) در یک سفر غیرمنتظره وارد قاهره شد تا درباره آتش بس شکننده گفتوگو کند. یکی از مقامات حماس به رویترز گفت که میانجیگران مصری و قطری تلاشهای خود را برای پایان دادن به بن بست فعلی افزایش دادهاند.
در همین حال، مذاکرات در مورد مرحله دوم آتشبس که انتظار میرفت شامل توافق بر سر آزادی اسرای باقیمانده و خروج کامل نیروهای اسرائیلی از غزه باشد، در حال حاضر باید در دوحه در جریان باشد، اما رسانهها میگویند که تیم اسرائیلی روز دوشنبه به سرزمینهای اشغالی بازگشت.
منبع: میدل ایست مانیتور