شناسهٔ خبر: 71339429 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

استاندار یزد:

سربازان گمنام امام زمان (عج) پاک‌ترین و انقلابی‌ترین نیروهای کشور هستند

استاندار یزد با بیان اینکه سربازان گمنام امام زمان (عج) پاک‌ترین و انقلابی‌ترین نیروهای کشور هستند، گفت: مجموعه استان همواره از نظرات و ایده‌های مدیران اطلاعات در مسیر سربلندی یزد استفاده می‌کنند

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد و به نقل از روابط عمومی استانداری یزد، محمدرضا بابایی در همایش سراسری حراست‌های استان یزد به مناسبت چهلمین سالگرد تأسیس وزارت اطلاعات با حضور استاندار و جمعی از مسئولان و کارکنان این مجموعه در استان برگزار شد با تبریک چهلمین سالگرد تأسیس مجموعه وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی اظهار کرد: سربازان گمنام امام زمان (عج) به عنوان پاک‌ترین و انقلابی‌ترین نیروها در مجموعه اطلاعات مشغول به فعالیت هستند.

وی با اشاره به بهره‌گیری مجموعه استان از نظرات و ایده‌های مسئولان مجموعه اطلاعات در جلسات مختلف استانی افزود: سربازان گمنام امام زمان (عج) طی سال‌های اخیر بیشترین کمک را برای سربلندی استان و بر اساس منافع میهنی و دینی ارائه کرده‌اند.

استاندار یزد با اشاره به اظهارات و رفتارهای نامتعادل رئیس جمهور جدید آمریکا تصریح کرد: وعده‌های الهی تخلف ناپذیر بوده و در صورت حرکت مسلمانان در مسیر قرآن و اسلام جای هیچ گونه ناراحتی و نگرانی وجود نخواهد داشت.

بابایی با بیان اینکه مستکبران جهان امروز به لحاظ تسلیحاتی مجهز شده‌اند، گفت: خداوند متعال می‌فرماید «چه نیروهای اندکی که بر نیروهای فراوان دشمن فائق آمدند» بنابراین در صورت اعتقاد و باور قلبی به خدا پیروزی متعلق به مسلمین خواهد بود.

وی با اشاره به مدیریت و صحنه گردانی میدان نبرد توسط خداوند بیان کرد: پروردگار متعال می‌فرماید «ای پیامبر به یاد بیاور زمانی که نیروهای دشمن را در مقابل چشمان تو اندک به شمار آوردیم تا ترس به دل مسلمین راه پیدا نکند و شما یاری شدید با ترسی که در دل دشمنان انداختیم.»

استاندار یزد با اشاره به شکست نیروهای بعثی در دوران ۸ سال دفاع مقدس به رغم پشتیبانی تمام قدرت‌های دنیا افزود: بنابراین بر اساس وعده‌های الهی توطئه‌های گوناگون علیه نظام جمهوری اسلامی نیز قطعاً با شکست روبرو می‌شود.

بابایی خاطرنشان کرد: خداوند متعال در قرآن می‌فرماید «از مشکلات اقتصادی و فقر نهراسید و نگاه شما به آسمان‌ها باشد چرا که رزق و روزی مؤمنان حقیقی از جایی که تصورش را نمی‌کنند تأمین خواهد شد.»