شناسهٔ خبر: 71338244 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: جهان نیوز | لینک خبر

پزشکیان: آمریکا ۱۸هزار ایرانی را ترور می‌کند، بعد ما را تروریست می‌نامد/ اولین واکنش پزشکیان به شایعات استعفا

پزشکیان گفت: رئیس جمهور امریکا در ابلاغ جدید خود ایران را تروریست عنوان کرده و بیان می‌کند، ایران نظم منطقه را به‌هم‌ریخته است. آنان ۱۸ هزار نفر از جوانان، روحانیون و دانشمندان ما را بعد انقلاب ترور کرده‌اند، اما به ما می‌گویند تروریست هستید.

صاحب‌خبر -
به گزارش جهان نیوز، مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور عصر امروز در جمع اقشار مردم بوشهر در سالن فجر اظهار داشت: آمده‌ایم تا با کمک مسئولان مشکلات استان بوشهر را رسیدگی و حل کنیم.
 
وی با اشاره به اقدامات رئیس‌جمهور جدید امریکا در خصوص ایران گفت: رئیس‌جمهور امریکا در ابلاغ جدید خود ایران را تروریست عنوان کرده و بیان می‌کند، ایران نظم منطقه را به‌هم‌ریخته است؛ آنان ۱۸ هزار نفر از شهروندان، جوانان، روحانیون و دانشمندان ما را بعد انقلاب ترور کرده‌اند، اما به ما می‌گویند شما تروریست هستید.
 
رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه کسی که دم از انسانیت می‌زند خودش ترور می‌کند، ابراز کرد: آمریکا اسرائیل را رها گذاشته تا هر که را دلش بخواهد ترور کند، آن‌وقت به ما تروریست می‌گویند.

پزشکیان تصریح کرد: از روز اول که آمده‌ام اسماعیل هنیه که مهمان ما بود را ترور کردند، در غزه ۵۰ هزار نفر را با بمب‌ها ترور کردند، بعد می‌گویند که شما نباید موشک داشته باشید؛ یعنی اینکه اسرائیل مثل غزه و لبنان، بیاید موشک بزند و برود.
 
وی افزود: با این نگاه دوگانه، دشمنان ما در ایران و خارج قصد دارند که انقلاب را به شکست منجر کنند و تمام تلاش‌شان این است که مردم را نسبت به مدیریت و رهبری و آینده ناامید کنند.
 
پزشکیان تصریح کرد: این‌ها تصور نکنند با تهدیدشان ما را می‌توانند بترسانند؛ هیچ ایرانی در برابر تهدیدها کوتاه نخواهد آمد.
 
وی ادامه داد: ما با هیچ کشوری سر جنگ نداریم و تمامی کشورهای همسایه برادران ما هستند و ما برای همه فرصت هستیم و برای همسایگان مان تهدید نیستیم.
 
پزشکیان گفت: من به دنبال رئیس‌جمهور شدن نبودم و نیستم اما به دنبال عزت و موفقیت ایران هستم. ما قادریم که ایران را با نخبگان و دانشمندان به عزت و سربلندی برسانیم.
 
وی با بیان اینکه مدیر شدن بر اساس تقواست و نه جناح، عنوان کرد: در دین ما هیچ فرقی بین قومیت‌ها وجود ندارد اما نمی‌توان فرد صفرکیلومتر را مدیر کرد. آدم صفر کیلومتر را بالا نمی گذارند.