شناسهٔ خبر: 71335098 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

در جمع اقشار مختلف استان بوشهر؛

پزشکیان: آمریکا ۱۸ هزار نفر از جوانان و مسئولین و دانشمندان را ترور کرده و بعد به ما میگوید تروریست! +فیلم

رئیس جمهور در جمع اقشار مختلف مردم بوشهر گفت: آمریکا ۱۸ هزار نفر از جوانان و مسئولین و دانشمندان را ترور کرده و بعد به ما میگوید تروریست!

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار استان‌ها خبرگزاری دانشجو، مسعود پزشکیان، رئیس جمهور در جمع اقشار مختلف استان بوشهر گفت: دهه فجر دو روز است که گذشته است، از همان روز اولی که انقلاب شد توطئه و مصیبت و جنگ برایمان ایجاد کردند و ترور کردند.

وی افزود: رئیس جمهور آمریکا در دستورالعملی که نوشته گفته که ما تروریست هستیم. ۱۸ هزار نفر از جوانان و مسئولین و دانشمندان را ترور کردند و بعد می‌گویند ما تروریستیم.

<div id="video-display-embed-code_2655054" ><script type="text/JavaScript" src="https://snn.ir/fa/news/play/embed/1227780/2655054?width=400&height=300"></script></div>

ترامپ می‌گوید میخواهیم دعوا نشود ولی ایران تروریست است/ می‌گوید شما نباید موشک و تسلیحات داشته باشید!

رئیس جمهور ادامه داد: آمریکا خودش ترور می‌کند و اسرائیل را با موشک و بمب و امکانات و تسلیحات در منطقه گذاشته است.

پزشکیان اضافه کرد: بعد می‌گوید ما دنبال امینت منطقه هستیم، همه امینت منطقه را به هم ریخته است.

وی بیان کرد: از روز اولی که آمدم، همان‌جا اسماعیل هنیه که مهمان ما بود را در خانه‌مان ترور کرد. ترامپ می‌گوید اسرائیل بیاید مثل غزه مارا بمباران کند و ما هیچ نگوییم!

<div id="video-display-embed-code_2655058" ><script type="text/JavaScript" src="https://snn.ir/fa/news/play/embed/1227780/2655058?width=400&height=300"></script></div>
 

ترامپ پشت تریبون حرف از مذاکره می‌زند بعد برای زمین گیر کردن ما اقدام میکند/ تو اگر مرد مذاکره‌ای چرا این کار را میکنی؟

رئیس جمهور تصریح کرد: ترامپ پشت تریبون حرف از مذاکره می‌زند، از آن طرف با دنیا دعوا می‌کند و به آنها می‌گوید با ایران معامله نکنید و همه راه‌ها را می‌بندد.

 

<div id="video-display-embed-code_2655062" ><script type="text/JavaScript" src="https://snn.ir/fa/news/play/embed/1227780/2655062?width=400&height=300"></script></div>
 
 

پزشکیان خطاب به دشمنان: در منطقه ما مردم را ترور میکنید و امنیت ما را بر هم زدید بعد به ما می‌گویید تروریست

رئیس جمهور در ادامه گفت: دشمنان تمام تلاششان اختلاف، ناامیدی و بدبین کردن مردم در داخل است. وقتی هم دعوا راه انداختند میخواهند بیایند و هر غلطی که خواستند در جامعه انجام دهند.

 

<div id="video-display-embed-code_2655144" ><script type="text/JavaScript" src="https://snn.ir/fa/news/play/embed/1227780/2655144?width=400&height=300"></script></div>