شناسهٔ خبر: 71335055 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

جشنواره بین المللی شعر و مدیحه‌ سرایی حضرت علی‌اکبر(ع) در یزد برگزار شد

یزد - ایرنا - سومین جشنواره بین‌المللی شعر و مدیحه‌سرایی حضرت علی‌اکبر(ع) روز چهارشنبه به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی یزد و با حضور شاعران برجسته‌ای از ایران و کشورهای مختلف برگزار شد و با معرفی نفرات برتر به کار خود پایان داد.

صاحب‌خبر -

دبیر جشنواره بین‌المللی شعر و مدیحه‌سرایی حضرت علی‌اکبر(ع) در گفت‌وگو با ایرنا گفت: سومین دوره این جشنواره با محوریت دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد و با حضور شاعران برجسته‌ای از ایران، عراق، افغانستان، پاکستان، سوریه، یمن و هندوستان برگزار شد.

غلامعلی مدیح، با اشاره به استقبال گسترده شاعران از این رویداد افزود: در این دوره، دبیرخانه جشنواره، ۷۰۰ اثر را در پنج زبان فارسی، عربی، ترکی، انگلیسی و اردو دریافت کرد که پس از ارزیابی داوران، ۲۱ اثر به‌عنوان آثار برگزیده معرفی شدند.

مدیح از دائمی شدن دبیرخانه این جشنواره خبر داد و گفت: این جشنواره هر ساله با موضوعات مرتبط با حضرت علی‌اکبر(ع) در حوزه‌های مختلف ادبی و هنری برگزار می شود و همچنین آثاری که در این سه دوره برگزیده شده اند ویرایش شده و تا تابستان سال آینده در قالب یک کتاب به چاپ خواهد رسید.

وی درباره بخش‌های مختلف این جشنواره توضیح داد: این جشنواره در سه گروه دانشگاهی، دانش‌آموزی و هنرمندان برگزار شده و برای گسترش و معرفی هرچه بیشتر آن به جامعه ادبی و هنری، ۱۸ پیش‌نشست تخصصی با محوریت شعر، شعرشناسی و شرح و بیان زیارت جامعه کبیره برگزار شد.

دبیر جشنواره شعر و مدیحه‌سرایی حضرت علی‌اکبر(ع) یکی از ویژگی‌های مهم اختتامیه این جشنواره را تجلیل از خانواده شهید و جانباز شاعر دانست و تأکید کرد: این اقدام در راستای گرامیداشت یاد و خاطره شهدای اهل قلم انجام شد.

مدیح در پایان ابراز امیدواری کرد که با استمرار این جشنواره، گام‌های مؤثری در جهت توسعه شعر آیینی و مدیحه‌سرایی برداشته شود و این رویداد به‌عنوان یکی از جشنواره‌های مهم در تقویم فرهنگی کشور تثبیت گردد.