شناسهٔ خبر: 71334647 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

لغو سفر وزیر نفت به عسلویه

تهران- ایرنا- سفر وزیر نفت به عسلویه به‌دلیل پیگیری مباحث مطرح‌شده با هیات ترکمنستانی لغو شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا از وزارت نفت، محسن پاک‌نژاد سفر امروز (چهارشنبه، ۲۴ بهمن) به همراه رئیس‌جمهوری و جمعی از اعضای هیئت دولت به استان بوشهر و عسلویه را به‌دلیل حضور رشید مردوف، معاون رئیس کابینه وزیران و وزیر امور خارجه ترکمنستان و هیات همراه به ایران و به‌منظور پیگیری مباحث مطرح‌شده با هیات ترکمنستانی لغو کرد.

ﻭﺯﯾﺮ ﻧﻔﺖ ایران و ﻭﺯﯾﺮ ﺧﺎﺭﺟﻪ ﺗﺮﮐﻤﻨﺴﺘﺎﻥ در دیدار سه‌شنبه (۲۳ بهمن) ﺑﺮ ﺗﻌﻤﯿﻖ ﻫﻤﮑﺎﺭﯼ‌ﻫﺎﯼ ﺩﻭ ﮐﺸﻮﺭ ﺩﺭ ﺯﻣﯿﻨﻪ ﻧﻔﺖ ﻭ ﮔﺎﺯ تأﮐﯿﺪ ﻭ ﺯﻣﯿﻨﻪ‌ﻫﺎﯼ ﮔﺴﺘﺮﺵ ﻫﻤﮑﺎﺭﯼ را ﺑﺮﺭﺳﯽ کردند.

مسعود پزشکیان به منظور انجام سفری ۲ روزه، بعد از ظهر امروز (چهارشنبه) با استقبال مسئولان استانی وارد بوشهر شد.

به گزارش ایرنا، قرار است رئیس‌جمهور در بدو ورود به استان بوشهر در سالن فجر بندر بوشهر با اقشار مختلف مردم دیدار کند و سپس در دو نشست جداگانه با فعالان اقتصادی و کارآفرینان و همچنین فعالان فرهنگی، سیاسی و اجتماعی دیدار و گفت‌وگو کند.