به گزارش خبرنگار ایرنا، مریم کرمی روز چهارشنبه در رزمایش خودروهای خدمات سیار اورژانس اجتماعی استان، افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون نزدیک به هفت هزار نفر از کودکان و زنان در معرض آسیبهای اجتماعی و آسیبدیده و سایر افراد در معرض بحران شناسایی و از خدمات مددکاری، روانشناسی، حقوقی، نگهداری، روانپزشکی، آموزشی مراکز فوریتهای اجتماعی (مداخله در بحران، خط تلفن اورژانس اجتماعی، ۱۲۳ خدمات سیار اورژانس اجتماعی) بهصورت سرپایی و نگهداری موقت بهرهمند شدهاند.
سرپرست بهزیستی استان زنجان افزود: مداخلات بهزیستی میتواند در توانمندسازی افراد در معرض آسـیب و آسیبدیده اجتماعی و بازگشت آنها به زندگی سالم نقش مهمی را ایفا کرده و بسیاری از خشونتهای خانگی و آسیبهای اجتماعی را با مداخله گروه مجهز کارشناسی خط ۱۲۳ و خدمات سیار رفع کند.
وی ضمن تأکید بر اهمیت آموزش تخصصی کارشناسان اورژانس اجتماعی،گفت: با توجه به ظهور و بروز آسیبهای نو پدید، آموزش منظم و کارآمد به کارشناسان مرتبط با آسیبهای اجتماعی میتواند موجب بهبود خدماترسانی به جامعه هدف شود که در این راسـتا برنامه آموزشی ویژه کارشناسان مراکز فوریتهای اجتماعی بهصورت منظم در طول سال برگزار میشود.
کرمی افزود: اورژانس اجتماعی میتواند از بحران ناشی از آسیبهای اجتماعی در بین زنان و دختران در معرض آسیب اجتماعی و یا آسیبدیده اجتماعی، کودکان آزاردیده، کودکان کار، کودکان خیابانی، همسران آزاردیده، سالمندان و معلولان آزاردیده، اختلافات حاد خانوادگی، افرادی که افکار خودکشی داشته و یا به آن اقدام میکنند، مبتلایان به اختلال هویت جنسی، دختران و پسران فراری از منزل و سایر افرادی که در شرایط بحرانی قرار دارند، پیشگیری کند.
استان زنجان دارای هشت شهرستان، ۱۹ بخش و یک هزار و ۲۱۰ آبادی است.
اورژانس اجتماعی در پنج شهرستان زنجان فعال است
زنجان - ایرنا - سرپرست بهزیستی استان زنجان کفت: هم اکنون اورژانس اجتماعی در پنج شهرستان استان فعال است و به شهروندان بهصورت ۲۴ ساعته خدمات میدهد.
صاحبخبر -
∎