شناسهٔ خبر: 71329078 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

برگزاری سومین جشنواره بین المللی شعر عربی بشارت مهدوی در اهواز

سومین جشنواره بین المللی شعر عربی بشارت مهدوی در اهواز برگزار شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، با حضور جمعی از مسئولان، اصحاب شعر و فرهنگ و قشر‌های مختلف مردم، سومین جشنواره بین المللی شعر عربی بشارت مهدوی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز برگزار شد.

دبیر سومین جشنواره بین المللی شعر عربی بشارت مهدوی گفت: برای حضور در این جشنواره که با هدف گرامیداشت ایام میلاد باسعادت حضرت مهدی موعود (عج) برپا شده است، شاعران مختلفی از استان خوزستان و سایر استان‌ها و دیگر کشور‌ها از جمله عراق، یمن، لبنان و سوریه حضور داشتند.

دکتر غانمی افزود: از کشورمان و سایر کشور‌های دیگر آثار مختلفی به دبیرخانه سومین جشنواره بین المللی شعر عربی بشارت مهدوی ارسال کرده‌اند که پس از بررسی توسط داوران به نفرات برتر جوایزی اهدا شد.

<div id="video-display-embed-code_12028253"><script type="text/JavaScript" src="https://www.iribnews.ir/fa/news/play/embed/4454154/12028253?width=600&height=350"></script></div>