احمدرضا فیروزی در مراسم اختتامیه چهارمین جشنواره ملی امیرکبیر که امروز، چهارشنبه ۲۴ بهمن در اتاق بازرگانی البرز برگزار شد، با بیان اینکه این جشنواره مأموریت بزرگ ایجاد ارتباط میان دانشگاه با صنعت و جامعه را دنبال میکند، گفت: از این دوره استقبال خوبی صورت گرفته است و نفراتی از سراسر کشور بین برگزیدگان حضور دارند.
وی افزود: جشنواره امیرکبیر به عنوان یک کار مشترک میان جهاد دانشگاهی البرز، اتاق بازرگانی البرز و بنیاد نخبگان البرز تلاش کرده در عمل ارتباط بین دانشگاه با صنعت و جامعه را دنبال کند و در این حوزه تعامل خوبی شکل گرفته است.
وی درباره فرآیند برگزاری جشنواره از ابتدا تا اختتامیه، گفت: شورای سیاستگذاری جشنواره از تابستان امسال جلسات خود را شروع کرد. برای دریافت آثار هم یک سامانه طراحی شد تا کل فرآیند در این سامانه طی شود.
معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی افزود: کمیتههای علمی، اجرایی، اطلاعرسانی و داوری برای برگزاری جشنواره شکل گرفت. کمیته اطلاعرسانی با بیش از ۱۰ هزار دانشگاه، سازمان و نهاد مکاتبه کرد.
وی با بیان اینکه امکان مشارکت در هفت گروه علوم انسانی، علوم پایه، فنی و مهندسی، کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست، علوم پزشکی، دامپزشکی و علوم دامی و هنر و معماری در این جشنواره امکانپذیر بود، خاطرنشان کرد: بیشترین مشارکت در حوزه فنی و مهندسی صورت گرفت. علوم انسانی هم که سالهای گذشته مشارکت کمتری داشت امسال با استقبال خوبی همراه شد.
دبیر جشنواره ملی امیرکبیر گفت: دو معیار شرکت در این جشنواره دفاع از اثر از یکم مهر ۱۴۰۰ تا ۳۰ مهر ۱۴۰۳ و تدوین شدن در پاسخ به یک نیاز و داشتن تقاضای کارفرمایی بود.
فیروزی گفت: ۹۰۰ اثر از طرف سازمانها و دانشگاهها به صورت لیستی به دبیرخانه جشنواره ارسال و ۲۲۱ نفر هم آثار خود را در سامانه جشنواره بازگذاری کردند.
وی با بیان اینکه از ۷۲ دانشگاه کشور در این جشنواره مشارکت داشتند، ادامه داد: بیشترین مشارکت به ترتیب توسط دانشگاه تهران با ۱۹ اثر، دانشگاه تربیت مدرس و خوارزمی با ۱۲ اثر، دانشگاه سیستان و بلوچستان، دانشگاه علم و صنعت، دانشگاه ارومیه، دانشگاه رازی و دانشگاه علامه طباطبایی رقم خورد. استانهایی که بیشترین مشارکت را داشتند به ترتیب تهران، البرز و سیستان و بلوچستان بودند.
انتهای پیام