شناسهٔ خبر: 71327454 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

دبیر چهارمین جشنواره ملی امیرکبیر:

ارسال بیش از ۱۱۰۰ رساله و پایان‌نامه به جشنواره ملی امیرکبیر

معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی البرز و دبیر چهارمین جشنواره ملی امیرکبیر با بیان اینکه امسال از ۷۲ دانشگاه کشور در جشنواره ملی امیرکبیر مشارکت کردند، گفت: بیش از ۱۱۰۰ پایان‌نامه و رساله دانشجویی به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است.

صاحب‌خبر -

احمدرضا فیروزی در مراسم اختتامیه چهارمین جشنواره ملی امیرکبیر که امروز، چهارشنبه ۲۴ بهمن در اتاق بازرگانی البرز برگزار شد، با بیان اینکه این جشنواره مأموریت بزرگ ایجاد ارتباط میان دانشگاه با صنعت و جامعه را دنبال می‌کند، گفت: از این دوره استقبال خوبی صورت گرفته است و نفراتی از سراسر کشور بین برگزیدگان حضور دارند.

وی افزود: جشنواره امیرکبیر به عنوان یک کار مشترک میان جهاد دانشگاهی البرز، اتاق بازرگانی البرز و بنیاد نخبگان البرز تلاش کرده در عمل ارتباط بین دانشگاه با صنعت و جامعه را دنبال کند و در این حوزه تعامل خوبی شکل گرفته است.

وی درباره فرآیند برگزاری جشنواره از ابتدا تا اختتامیه، گفت: شورای سیاستگذاری جشنواره از تابستان امسال جلسات خود را شروع کرد. برای دریافت آثار هم یک سامانه طراحی شد تا کل فرآیند در این سامانه طی شود.

معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی افزود: کمیته‌های علمی، اجرایی، اطلاع‌رسانی و داوری برای برگزاری جشنواره شکل گرفت. کمیته اطلاع‌رسانی با بیش از ۱۰ هزار دانشگاه، سازمان و نهاد مکاتبه کرد.

وی با بیان اینکه امکان مشارکت در هفت گروه علوم انسانی، علوم پایه، فنی و مهندسی، کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست، علوم پزشکی، دامپزشکی و علوم دامی و هنر و معماری در این جشنواره امکان‌پذیر بود، خاطرنشان کرد: بیشترین مشارکت در حوزه فنی و مهندسی صورت گرفت. علوم انسانی هم که سال‌های گذشته مشارکت کمتری داشت امسال با استقبال خوبی همراه شد.

دبیر جشنواره ملی امیرکبیر گفت: دو معیار شرکت در این جشنواره دفاع از اثر از یکم مهر ۱۴۰۰ تا ۳۰ مهر ۱۴۰۳ و تدوین شدن در پاسخ به یک نیاز و داشتن تقاضای کارفرمایی بود.

فیروزی گفت: ۹۰۰ اثر از طرف سازمان‌ها و دانشگاه‌ها به صورت لیستی به دبیرخانه جشنواره ارسال و ۲۲۱ نفر هم آثار خود را در سامانه جشنواره بازگذاری کردند.

وی با بیان اینکه از ۷۲ دانشگاه کشور در این جشنواره مشارکت داشتند، ادامه داد: بیشترین مشارکت به ترتیب توسط دانشگاه تهران با ۱۹ اثر، دانشگاه تربیت مدرس و خوارزمی با ۱۲ اثر، دانشگاه سیستان و بلوچستان، دانشگاه علم و صنعت، دانشگاه ارومیه، دانشگاه رازی و دانشگاه علامه طباطبایی رقم خورد. استان‌هایی که بیشترین مشارکت را داشتند به ترتیب تهران، البرز و سیستان و بلوچستان بودند.

فیروزی گفت: پایان‌نامه‌ها و رساله‌های ثبت شده در سامانه از سوی 97 کارفرما حمایت شده‌اند که بنیاد ملی علم ایران، شرکت شهرک‌های صنعتی استان البرز، شرکت ملی گاز ایران، شرکت ملی مناطق نفت جنوب، شهرداری کرج، شهرداری تهران و شرکت برسام فارمد بیشترین تعداد این پارساها را مورد حمایت قرار داده‌اند.

وی به بخش استادان فعال در حیطه ارتباط دانشگاه با صنعت نیز اشاره کرد و افزود: از آثار ثبت شده در جشنواره 21 استاد، راهنمایی بیش از دو پایان‌نامه یا رساله را برعهده داشته‌اند که دکتر مرتضی منتظری از دانشگاه علم و صنعت ایران با راهنمایی هفت پایان‌نامه و رساله حائز بیشترین تعداد هستند و دکتر فرهاد شهرکی از دانشگاه سیستان و بلوچستان، دکتر نادر صولتی‌فراز دانشگاه ارومیه، دکتر حامد کتابچی از دانشگاه تربیت مدرس، دکتر حجت اله علمداری از دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء (ص) بهبهان، دکتر حمیدرضا رخشانی نسب از دانشگاه سیستان و بلوچستان و دکتر مظاهر معین‌الدینی از دانشگاه تهران نیز استاد راهنمای شش تا سه پایان نامه و رساله بوده‌اند.

وی به پراکندگی جغرافیایی و استانی آثار ثبت شده در سامانه جشنواره نیز اشاره کرد و ادامه داد: از همه استان‌ها مشارکت صورت گرفته است و به ترتیب استان‌های تهران، البرز، سیستان و بلوچستان، آذربایجان غربی، خوزستان، فارس، کرمانشاه و خراسان رضوی بیشترین مشارکت را داشته‌اند.

انتهای پیام