شناسهٔ خبر: 71327020 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

بارش‌های فارس تاکنون خسارتی نداشته است/بارش‌ها تا این لحظه با آرامی

شیراز-ایرنا-مدیرکل مدیریت بحران استانداری فارس گفت: براساس گزارش‌های دریافت شده بارندگی‌های این استان از دیروز تا این لحظه خسارتی به دنبال نداشته و با آرامی ادامه دارد.

صاحب‌خبر -

غلامرضا غلامی چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا اعلام کرد: بارش‌هایی که از روز گذشته سه‌شنبه ۲۳ بهمن ۱۴۰۳ در سطح استان فارس آغاز شده تا کنون خسارتی به دنبال نداشته است.

وی با بیان اینکه براساس گزارش‌های دریافتی، بارش‌ها تاکنون به آرامی صورت گرفته است، گفت: همه دستگاه‌های اجرایی مرتبط از جمله امور عشایر، جهاد کشاورزی ، راهداری، فرمانداری‌ها، بخشداری‌ها و ... در حالت آماده‌باش کامل قرار گرفته‌اند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری فارس تاکید کرد: تاکنون گزارشی مبنی بر طغیان و یا خروج شرایط از کنترل در سطح استان اعلام نشده است.

وی با بیان اینکه مرخصی همه مدیران دستگاه‌های خدمات رسان لغو شده است، افزود: براساس اعلام هواشناسی شدت بارش‌ها از عصر امروز چهارشنبه ۲۴ بهمن ۱۴۰۳ تا فردا پنجشنبه خواهد بود که امید داریم مشکلی در پی این بارش‌ها برای مردم و شهروندان ایجاد نشود.