شناسهٔ خبر: 71327013 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: ایکنا | لینک خبر

حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای:

توسعه علم متناسب با زمینه‌سازی برای ظهور باشد

رئیس قوه قضائیه با بیان اینکه امروز حفظ امنیت با چند دهه قبل تفاوت اساسی دارد گفت: باید توسعه علم ما متناسب با زمینه‌سازی برای ظهور باشد و ما امید داریم که این پرچم به دست رهبر عزیزمان به دست حضرت حجت برسد و مردم زمینه‌ساز ظهور باشند و در رکاب حضرت حجت با قلدرین و مستکبرین عالم بجنگند و از آنان انتقام بگیرند.

صاحب‌خبر -

غلامحسین محسنی اژه ایبه گزارش ایکنا، حجت‌الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای؛ رئیس قوه قضائیه، 24 بهمن‌ماه در بیستمین همایش دکترین مهدویت که با موضوع «انتظار، سرعت تحولات جهانی و آینده جهان» در مسجد مقدس جمکران برگزار شد با بیان اینکه امروز روش، شیوه و محتوای مورد استفاده دشمنان در مقابله با نظام اسلامی تغییر کرده است، گفت: زمانی گفته می‌شد که به خاطر توسعه ارتباطات و اطلاعات و فضای مجازی، دنیا به مثابه یک دهکده شده است ولی امروز می‌گویند مانند کلبه جهانی و حتی کوچکتر شده است؛ اگر ما بخواهیم منتظر حضرت باشیم باید در این تراز تحلیل کنیم و بدانیم در شرایطی که خیلی از چیزها ناممکن بود انقلاب با رهبری امام خمینی(ره) این ناممکن‌ها را ممکن کرد و «ما می‌توانیم» یعنی شعار امامین انقلاب را به منصه ظهور رساند.

وی افزود: وقتی امام خمینی(ره) فرمودند ما می‌توانیم برای دوست و دشمن باورکردنی نبود جز در بین کسانی که ایمان واقعی به قرآن و وعده‌های الهی داشتند و دیدیم خیلی از مسائل محقق شد؛ مقام معظم رهبری می‌فرمایند ما اگر اخلاص، وحدت، روحیه جهادی، توسعه علم، پیش‌بینی آینده و توکل بر خدا را افزایش دهیم در همین راستا است و ثمرات آن را دیده و خواهیم دید؛ امروز تجربه سنگینی جلوی چشم ماست.

محسنی اژه‌ای با بیان اینکه ما حوادث دشواری را پشت سر گذاشته‌ایم اظهار کرد: اگر حادثه‌ای مانند آنچه برای رئیس جمهور محبوب ما، آیت‌الله رئیسی رخ داد در یک کشوری که در تحریم و فشار اقتصادی و ... نبود رخ می‌داد می‌توانست مشکلات فراوانی ایجاد کند ولی این حادثه با شهادت آیت‌الله رئیسی رخ داد و انتخابات ریاست جمهوری یکسال زودتر از موعد مقرر برگزار شد در حالی که مجلس جدید هم هنوز به درستی شکل نگرفته بود اما باز هم به خوبی همه چیز تمام شد.

رئیس قوه قضائیه افزود: این مسئله در شرایطی بود که حوادث غزه و لبنان هم وارد مراحل خاصی شده بود که می‌توانست جریان مقاومت را از پا در آورد؛ مردم غزه در یک منطقه بسیار کوچک که چند دقیقه با ماشین قابل طی کردن است زیر بمباران و موشک‌باران سپری کردند در حالی که بیمارستان و مدارس و خانه‌های آنان تخریب شد و غذا برای خوردن نداشتند ولی باز مقاومت کردند و امروز دشمن به اهدافی که خودش اعلام کرد نرسید ولی جبهه مقاومت پیش رفته است؛ ببینید چگونه اسرا مبادله می‌شوند؛ ببینید مردم با چه ایمانی به خرابه‌های محل سکونت خود برمی‌گردند.

 

هیمنه آمریکا و اسرائیل شکست

محسنی اژه‌ای با اشاره به حوادث تلخ لبنان از جمله شهادت سیدمقاومت، سیدحسن نصرالله، اضافه کرد: با همه این فشارها مقاومت لبنان جدی‌تر و با انگیزه‌تر در میدان حاضر شدند و رژیم صهیونی مجبور به پذیرش آتش‌بس شد و هیمنه کذایی که برای خودش درست کرده بود و تصور می‌کرد هیچ قدرتی نمی‌تواند آنان را شکست دهد، از بین رفت و کسی از آمریکا و انگلیس و اسرائیل هراس به خود راه نمی‌دهد. 

رئیس قوه قضائیه افزود: این مسئله خیلی برای آنان تازه و عجیب بود و انقلاب دنیا را وارد مرحله جدیدی کرد لذا دشمنان ساکت نمی‌نشینند و چون ضربه خورده‌اند ضربه می‌زنند؛ این انقلاب انشاءالله باید زمینه‌ساز ظهور حضرت حجت باشد؛ اگر ما بخواهیم زمینه‌ساز باشیم باید چه کنیم؟ دنیای استکبار همه علم و فناوری و قدرت خود را برای سلطه بر دیگران و جنایت در دنیا به کار گرفته‌اند؛ فناوری که می‌تواند در خدمت پیشرفت و معنویت باشد را در خدمت دنیاپرستی و ظلم به کار برده‌اند.

محسنی اژه‌ای ادامه داد: با علم و فناوری خود بمبی تولید می‌کنند که در یک لحظه، یک ساختمان 20 طبقه را تخریب می‌کند و همه جمعیت آن را در آوار دفن می‌کند؛ جنایتی کردند که جنایتکاران تاریخ روسفید شدند؛ علم و فناوری را برای حفظ قدرت و سلطه خود به کار می‌برند. ما باید افرادی در تراز افراد دوران ظهور تربیت کنیم؛ کسانی چون سیدحسن نصرالله و سردار سلیمانی و ...؛ البته این مقدار کفایت نمی‌کند و ما باید مجهز به علم روز شویم تا بر نقشه‌ها و توطئه‌های دشمنان فائق آییم.

رئیس قوه قضائیه با بیان اینکه امروز حفظ امنیت با چند دهه قبل تفاوت اساسی دارد و حتی مسئله اقتصاد با 50 سال قبل از زمین تا آسمان فرق کرده است، گفت: باید توسعه علم ما متناسب با زمینه‌سازی برای ظهور باشد و ما امید وافر داریم که این پرچم به دست رهبر عزیزمان به دست حضرت حجت برسد و مردم زمینه‌ساز ظهور باشند و در  دنیا در رکاب حضرت حجت با قلدرین و مستکبرین عالم بجنگند و از آنان انتقام گرفته شود؛ انشاء الله این مردم ولایتمدار و شهیدداده خودشان باشند و طلوع ولایت عظمی را ببینند و وعده داده شده یعنی پرشدن عالم از عدل و داد را ببینند. 

وی افزود: در شرایط کنونی نه یک گام باید از ولایت جلو بیفتیم و نه یک گام عقب‌؛ اگر می‌خواهیم از فضاسازی و موج‌های سیاسی، تبلیغاتی و فرهنگی و اقتصادی نجات یابیم باید همراه با کشتی نجات اهل بیت(ع) شویم و کلام ولی امر و ولی فقیه را تابلو و رهنمای خود قرار دهیم. باید اخلاص در عمل را زیاد کنیم زیرا خدا به اخلاص بهای فراوان می‌دهد؛ اگر اخلاص داشته باشیم و برای خدا و در راه خدا حرکت کنیم عنایت حضرت حجت همراه ما خواهد بود.

وی تاکید کرد: اگر می‌خواهیم زمینه‌ساز ظهور باشیم باید با روحیه جهادی و انقلابی، فضائل انسانی و الهی را در خود و مردم تقویت کنیم؛ رهبری در گام دوم انقلاب فرمودند که در این گام باید دنبال خودسازی، جامعه‌سازی و تمدن‌سازی باشیم و این مسئله زمنیه‌سازی برای ظهور است؛ حضرت برای این ظهور می‌کنند که تمدن الهی در سراسر دنیا برپا شود؛ حضرت با همه مظاهر فساد مبارزه خواهند کرد و همه ما اعم از کارگزاران و مردم مسئول هستیم و ما مسئولین که عناوین را یدک می‌کشیم بیشتر مسئول هستیم؛ بنده از مردم در راستای مبارزه با منکرات و فساد مسئول‌تر هستم؛ در برابر زشتی‌ها و فسادهایی که کم شده ولی هنوز هم زیاد است.

محسنی اژه‌ای تصریح کرد: امروز بنده در اجرای قانون و این که عده‌ای قانون‌شکن به قانون تمکین نکنند مسئول‌تر از بقیه هستم؛ باید جلوی طغیانگران به قانون را بگیریم و در این راستا بنده از شما بیشتر مسئولیت دارم ولی مردم هم می‌توانند کمک کنند.

رئیس قوه قضائیه با بیان اینکه باید به وعده‌های الهی خوشبین باشیم و در این مسیر اخلاص داشته باشیم، گفت: دشمن امروز فشار زیادی به کشور وارد کرده است و در حال تشدید آن است؛ تزویر و ترفند و فریب هم به کار برده است ولی نمی‌داند امام انقلاب، حکیم و دوراندیش و هوشیار است و مردم هم با اطاعت از این رهبر الهی این صفت را دارند و با یک کلمه، نقشه آنان را نقش بر آب کردند. 

انتهای پیام