شناسهٔ خبر: 71326744 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: قدس آنلاین | لینک خبر

آغاز نخستین جشنواره موسیقی فجر خراسان رضوی در نیشابور

رئیس ستاد برگزاری نخستین جشنواره موسیقی فجر خراسان رضوی گفت: ۲۴ گروه موسیقی از سراسر کشور در نخستین رویداد موسیقی فجر خراسان رضوی در نیشابور به اجرا می‌پردازند.

صاحب‌خبر -

به گزارش قدس خراسان به نقل از اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، مهدی دونده رئیس ستاد نخستین جشنواره موسیقی فجر خراسان رضوی، در آیین افتتاحیه نخستین جشنواره موسیقی فجر استان خراسان رضوی، اظهار کرد: برگزاری جشنواره‌ها و رویدادهای ملی همیشه در مراکز استان مجاز بوده اما با مساعدت مدیران استانی برای نخستین‌بار جشنواره موسیقی فجر در کهن‌ شهر نیشابور برگزار می‌شود.

دونده، با اشاره به اینکه در مجموع ۲۴ گروه موسیقی در جشنواره موسیقی فجر در نیشابور به اجرا خواهند پرداخت، گفت: ۱۸ گروه موسیقی سنتی و مقامی و شش گروه نیز در حوزه موسیقی پاپ در سالن‌های فرهنگسرای سیمرغ و سالن گذر فرهنگ و هنر نیشابور اجرا می‌کنند.

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان نیشابور با بیان اینکه موسیقی خراسانی اصالت بین‌المللی دارد و باید با برگزاری این جشنواره‌ها اصالت موسیقی را حفظ کنیم، ادامه داد: تمامی گروه‌های موسیقی سنتی و مقامی اجرا کننده دارای مقام‌های بین‌المللی و کشوری هستند.