شناسهٔ خبر: 71326161 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

استقبال یاسوجی ها از فیلم موسی کلیم الله

فیلم سینمایی «موسی کلیم‌الله؛ به وقت طلوع» در دو نوبت برای مردم یاسوج اکران شد.

صاحب‌خبر -
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، مدیرکل فرهنگ وارشاداسلامی استان با اشاره به استقبال بی نظیر مردم از فیلم موسی کلیم الله گفت:  این استقبال گسترده در شرایطی رقم خورد که برخی گمان می‌کنند گرایش مردم به آثار مذهبی کم شده است.
امین درخشان افزود: اما صف‌های طولانی یاسوجی‌ها برای تماشای «موسی کلیم‌الله» نشان داد که سینمای دینی همچنان در قلب مردم جای دارد، به‌ویژه در روزگاری که هجمه‌های فرهنگی دشمن در تلاش است تا باور‌های دینی را کم‌رنگ کند.
وی ادامه داد: «به وقت طلوع» روایتی دراماتیک و تأثیرگذار از زندگی حضرت موسی (ع) است که با کارگردانی ابراهیم حاتمی‌کیا جان گرفته است.
 مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اضافه کرد: بسیاری از شهروندان که از دیدن فیلم بازمانده بودند، خواستار افزایش سانس‌های نمایش شدند.
پیامی روشن برای آینده سینمای ایران
این استقبال کم‌نظیر پیامی آشکار دارد؛ مردم همچنان تشنه آثاری هستند که ریشه در تاریخ و باور‌های دینی‌شان داشته باشد. سینمای ایران هرگاه در این مسیر قدم گذاشته، پاسخ مثبتی از مخاطبان دریافت کرده است. «موسی کلیم‌الله» نه‌تنها یک تجربه سینمایی موفق، بلکه یک اثبات دیگر بر این حقیقت بود که باور‌های دینی همچنان در دل‌های مردم زنده است، حتی در میان موج تبلیغات فرهنگی که قصد تضعیف آن را دارد.