شناسهٔ خبر: 71323982 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: خبرآنلاین | لینک خبر

کاخ آپادانا در شوش جانی تازه گرفت

مدیر پایگاه میراث‌جهانی شوش گفت: کاخ هخامنشی آپادانا واقع در محوطه جهانی شوش به عنوان یکی از آثار تاریخی ارزشمند کشور، ساماندهی و مرمت شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین: علی بویری‌ بیان کرد: اقدام‌های قابل توجهی در محدوده کاخ هخامنشی آپادانا در ادامه طرح ساماندهی، مرمت و حفاظت محوطه میراث‌جهانی شوش در فصل اخیر مرمت این محدوده تاریخی انجام شد.

وی با اشاره به حذف پوشش گیاهی خود رو در محوطه افزود: استحکام‌بخشی دیواره‌های ترانشه‌های حیاط‌های شرقی، میانی و غربی کاخ، شیب‌بندی به منظور هدایت آب‌های سطحی و اجرای اندود کاه‌گل از مهترین اقدامات حفاظتی انجام‌شده در این فصل از طرح است.

مدیر پایگاه میراث‌جهانی شوش، گفت: پوشش تصویری و پایش الکترونیک محدوده کاخ آپادانا نیز با نصب روشنایی و دوربین‌های مداربسته در این محل امکان پذیر شده است.

وی ادامه داد: اصلاح و ساماندهی مسیر بازدید گردشگران از دیگر فعالیت‌های انجام‌ شده در محوطه کاخ آپادانای شوش است.

کاخ آپادانا در شوش جانی تازه گرفت

کاخ آپادانا در شوش جانی تازه گرفت

کاخ آپادانا در شوش جانی تازه گرفت

کاخ آپادانا در شوش جانی تازه گرفت

کاخ آپادانا در شوش جانی تازه گرفت

کاخ آپادانا در شوش جانی تازه گرفت کاخ آپادانا در شوش جانی تازه گرفت کاخ آپادانا در شوش جانی تازه گرفت کاخ آپادانا در شوش جانی تازه گرفت کاخ آپادانا در شوش جانی تازه گرفت