شناسهٔ خبر: 71321094 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: ایکنا | لینک خبر

درخواست رئیس مسجد بزرگ پاریس برای برگزاری نشست برادری مسلمانان و مسیحیان

رئیس مسجد پاریس از رهبر کاتولیک‌های جهان خواست تا نشستی با موضوع برادری مسلمانان و مسیحیان برگزار کند.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایکنا به نقل از وبگاه الترا الجزایر، شمس الدین حفیز، رئیس مسجد بزرگ پاریس، در دیدار با پاپ فرانسیس، رهبر کاتولیک‌های جهان، پیشنهاد برگزاری «نشست برادری» میان مسلمانان و مسیحیان را به او ارائه کرد.

مسجد پاریس در بیانیهای توضیح داد: این نشست که می‌تواند در سال 2025 در پاریس برگزار شود، با حمایت عالی پاپ و با هدف تقویت روابط دوستانه بین پیروان دو مذهب در اروپا برگزار می‌شود.

حفیز در نامه‌ای که به پاپ تحویل داد، اشاره کرد که این رویداد می‌تواند الهام گرفته از شخصیت قدیس آگوستین باشد که نشان دهنده پلی بین شرق و غرب است، و همچنین می‌تواند رویکرد جلسات مذهبی را که پاپ ژان پل دوم در آسیسی در سال 1986 برای ترویج گفت‌وگوی بین ادیان راه‌اندازی کرد، دنبال کند.

وی با تأکید بر اینکه تاریخ اروپا حاوی درس‌های مهمی در مورد خطرات تعصب و افراط‌گرایی است، خواستار لزوم اقدام مشترک برای حفظ ارزش‌های انسانی که اقوام و مذاهب مختلف را گرد هم می‌آورد، شد.

در این زمینه، رئیس مسجد پاریس تأکید کرد که برادری مسلمانان و مسیحیان در اروپا به دلیل افزایش احساس بی‌تفاوتی و ترس از دیگری و همچنین برداشت‌های منفی که اسلام را با تروریسم و ​​خشونت مرتبط می‌کند، به خطر افتاده است.

وی افزود: این تصویر تحریف شده به گفتمان‌های خصمانه علیه مسلمانان دامن می‌زند و احساس به حاشیه رفتن و طرد شدن را در مورد آن‌ها تشدید می‌کند.

حفیز تأکید کرد: مسلمانان در اروپا به عنوان شهروندان فعالی که به دنبال ساختن آیندهای همراه با صلح و همزیستی هستند، کار می‌کنند، اما جوامعی که در گذشته آن‌ها را پذیرفته‌اند، اکنون شاهد تشدید احساسات همراه با ترس و نگرانی است.

وی همچنین خاطرنشان کرد: پاپ فرانسیس همواره نسبت به خطر انزوای هویت و سخنان نفرت‌انگیز که انسجام اجتماعی را تهدید می‌کند، هشدار داده و تأکید کرده که آینده جوامع اروپایی در تقویت وحدت و هماهنگی میان همه اجزای آن نهفته است.

این پیشنهاد توسط شمس‌الدین حفیز، به عنوان یکی از شخصیت‌های برجسته مذهبی در فرانسه، با توجه به تشدید چالش‌های پیش روی جوامع اروپایی در نتیجه گسترش افراط‌گرایی در اشکال مختلف آن ارائه شده است.

انتهای پیام