شناسهٔ خبر: 71317773 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

خراسان شمالی میزبان سومین لیگ باشگاه‌های کوراش کشور

نائب رئیس کوراش کشور از میزبانی خراسان شمالی در سومین لیگ باشگاه‌های کوراش کشور خبر داد.

صاحب‌خبر -

مصطفی دلیریان در نشست خبری که ۲۳ بهمن برگزار شد، اظهار کرد: این دور از مسابقات در روزهای ۲۴ و ۲۵ بهمن در بجنورد برگزار می‌شود.

وی گفت: در این دور از مسابقات ۱۰ تیم شرکت خواهند کرد که پنج تیم متعلق به خراسان شمالی است.

دلیریان افزود: سومین لیگ باشگاه‌های کوراش کشور در هفت وزن برگزار می‌شود و ۱۴۰ ورزشکار حضور خواهند داشت.

وی ادامه داد: در این مسابقات ۱۵ داور به داوری خواهند پرداخت که ۶ داور متعلق خراسان شمالی هستند.

دلیریان تاکید کرد: برنده مسابقات سومین لیگ باشگاهی کوراش، در مسابقات باشگاه‌های جهان شرکت خواهند کرد.

وی در ادامه با بیان اینکه در دنیا دو کمپ بین‌المللی کوراش وجود دارد، گفت: یکی از کمپ‌ها در تاشکند در کشور ازبکستان و دیگری در خراسان شمالی وجود دارد.

دلیریان تاکید کرد: در برگزاری از این مسابقات صنایع مادر استان کمک کنند و تاکنون کمکی از سوی آن‌ها انجام نشده است.

وی بیان کرد: خراسان شمالی استعداد خوبی در ورزش کوراش دارد و ۹۰ درصد از مدال‌های ورزشی ملی و بین‌المللی کسب شده در این استان توسط این رشته ورزشی بوده است.
انتهای پیام