شناسهٔ خبر: 71315747 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

کشت‌های گلخانه‌ای در لرستان باید به ۴۴۰ هکتار افزایش یابد

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: طبق برنامه توسعه، کشت‌های گلخانه‌ای استان باید در پنج سال آینده به ۴۴۰ هکتار برسد.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سید عماد شاهرخی در سخنانی با بیان اینکه یکی از اولویت‌های مدیریت ارشد لرستان، بحث توسعه کشت‌های گلخانه‌ای است، اظهار کرد: برنامه ریزی دقیقی در این راستا از سوی سازمان جهاد کشاورزی انجام گرفته است.

وی با اشاره به سرمایه گذاری بخش خصوصی در این رابطه، افزود: در ابتدای سال ۱۴۰۳، مساحت گلخانه‌های لرستان ۱۰۸ هکتار بود، خوشبختانه طی هفته جهاد کشاورزی و همچنین هفته دولت، ۱۲ هکتار دیگر در استان افتتاح شد و مساحت کشت‌های گلخانه‌ای لرستان به ۱۲۰ هکتار رسید.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان، عنوان کرد: در دهه فجر نیز هشت هکتار دیگر افتتاح شد، با این اوصاف مساحت کشت‌های گلخانه‌ای لرستان به ۱۲۸ هکتار رسیده است.

شاهرخی با تاکید بر اینکه همچنین به تعدادی از سرمایه گذاران این حوزه تسهیلات تبصره ۱۸ در حال پرداخت است، گفت: تا پایان سال بخشی از اینها نیز به بهره برداری می‌رسد.

وی افزود: با توجه به برنامه توسعه استان که تدوین شده، باید تا پنج سال آینده مساحت کشت‌های گلخانه‌ای استان به بالای ۴۴۰ هکتار برسد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به افزایش تولید ۱۰ برابری در واحد سطح در کشت‌های گلخانه‌ای، گفت: همچنین کاهش یک دهمی مصرف را در این راستا شاهد هستیم.

شاهرخی همچنین کنترل بیماری‌ها، آفات و… را از دیگر مزایای کشت‌های گلخانه عنوان کرد.