شناسهٔ خبر: 71314629 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

رزمایش کمک مومنانه با اهدای ۳۰۰ دستگاه ویلچر به بهزیستی در حرم امام راحل برگزار شد

شهرری - ایرنا - رزمایش کمک مومنانه اهدای ۳۰۰ دستگاه ویلچر برقی به مددجویان بهزیستی، یکصد سرویس جهیزیه به نو عروسان و تقدیر از طلایه‌داران اقتصاد مقاومتی که با حضور دبیر قرارگاه محرومیت زدایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، فرمانده سپاه حضرت سیدالشهدا (ع) استان تهران، رییس سازمان بهزیستی و سایر مسئولان در حرم امام راحل روز سه شنبه برگزار شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار ایرنا، دبیر قرارگاه محرومیت زدایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در این رزمایش گفت: همه باید برای حمایت از مستضعفان و محرومان که در راس آنها مددجویان کمیته امداد و بهزیستی هستند به میدان آمده و بیشتر تلاش کنند.

سردار سید ضیاالدین حزنی اظهار داشت: حمایتی که ملت ایران با حضور با شکوه خود در راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال داشتند در دنیا بی سابقه است باید قدر آنها را بدانیم.

رزمایش کمک مومنانه با اهدای ۳۰۰ دستگاه ویلچر به بهزیستی در حرم امام راحل برگزار شد

وی با تاکید بر اینکه بودجه کافی در اختیار بهزیستی و کمیته امداد در استان تهران برای خدمات‌رسانی به مددجویان کافی نیست، خاطرنشان کرد: این ۲ نهاد با مشکلات جدی در راستای رسیدگی به نیازمندان مواجه هستند، با وجودی که این نهادها نقش حیاتی در حمایت از اقشار آسیب‌پذیر و نیازمند جامعه دارند بنابراین تخصیص بودجه کافی برای رفع مشکلات این آنها امری ضروری است.

دبیر قرارگاه محرومیت زدایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به اینکه بدون تامین منابع مالی لازم، هیچ‌گونه بهبود چشمگیری در وضعیت زندگی مددجویان و افراد تحت پوشش بهزیستی و کمیته امداد حاصل نخواهد شد، افزود: رسیدگی به نیازهای این بخش از جامعه مستلزم همکاری و همدلی بیشتر مسئولان، خیران و افزایش مشارکت‌های مردمی است.

این مسئول ادامه داد: امروز شاهد بودیم که با وجود اهداء ۳۰۰ دستگاه ویلچر به جامعه هدف بهزیستی، به ویژه معلولان، دل تعدادی از این عزیزان خوشحال شد اما آنها به نیازهای اساسی ویژه‌ بیشتری همچون ویلچر و تجهیزات پزشکی نیاز دارند و بر این اساس نیز اقدامات جدی و فوری برای تأمین این نیازها از سوی مسئولان و خیرین ضروری است.

سردار ولی‌زاده: در کمک رسانی و محرومیت زدایی پیشرو و پیش قدم هستیم

رزمایش کمک مومنانه با اهدای ۳۰۰ دستگاه ویلچر به بهزیستی در حرم امام راحل برگزار شد

فرمانده سپاه حضرت سیدالشهدا(ع) استان تهران با تاکید بر اینکه ظرفیت عظیم بسیج در همه عرصه‌ و صحنه‌ها به ایفای نقش پرداخته و آن را تکلیف و وظیفه خود می‌داند گفت: سپاه پاسداران با بهره‌گیری از ظرفیت عظیم بسیج علاوه بر انجام وظایف محوله، در کمک‌رسانی و محرومیت‌زدایی همواره پیشرو و پیش‌قدم بوده و به ادای تکلیف می‌پردازد.

سردار قربان محمد ولی‌زاده اظهار داشت: اجرای رزمایش کمک مومنانه، ساخت مسکن محرومان، پیشرانی در موارد وقوع بحران مانند زلزله و سیل، فعالیت در حوزه جهاد علمی با وجود پایگاه‌های علمی متعددی که در شهرستان‌های استان فعال هستند.

وی با اشاره به توانمندی گروههای جهادی افزود: گروههای جهادی و بسیج سازندگی با توجه به اختیارات و ظرفیت‌های موجود در شهرستان‌ها برای محله‌های کرامت و کم برخوردار کارهای بزرگی فراهم می‌کند. خدا را شکر مشکلات چندین محله کرامت‌ حل شده و مشکلات در موضوعاتی که احتمال می‌دادیم وارد وضعیت امنیتی شود، رفع شده است. در تلاش هستیم موضوعات را در این ۷۵ محله دنبال کنیم.

فرمانده سپاه حضرت سیدالشهدا (ع) استان تهران اضافه کرد: با حضور بسیج در دوران دفاع مقدس نه تنها هیچ وجبی از این سرزمین جدا نشد بلکه هویت ملی و استقلال سیاسی، فرهنگی و اقتصادی خودمان را به دست آوردیم. بعد از دوران دفاع مقدس با یک نبرد سهمگین فرهنگی روبرو شدیم که دشمنان می‌خواستند قلوب و اذهان مردم و جوانان ما را هدف قرار دهند و دین و هویت مردم را بربایند اما با حضور بسیج موفقیت بسیار چشمگیری به دست آوردیم.

سردار ولی زاده ادامه داد: در عرصه‌های مختلف دشمن نتوانست کاری را پیش ببرد. امروز پیشرفته‌تر عمل و رو به جلو حرکت می‌کنیم. دیدید که دشمنان فکر نمی‌کردند در تشییع پیکر شهید سلیمانی این چنین جمعیتی حضور پیدا کند. امروز می‌بینید جمع کثیری از مردم میل دارند در راهیان نور حضور پیدا کنند و اگر زیرساخت‌ها آماده باشد قطعا مردم با تعداد بیشتر و با کیفیت بالاتری در راهیان نور حضور پیدا می‌کنند.

رئیس سازمان بهزیستی کشور: خیران سهم بسزایی در خدمت رسانی به محرومان دارند

رزمایش کمک مومنانه با اهدای ۳۰۰ دستگاه ویلچر به بهزیستی در حرم امام راحل برگزار شد

رئیس سازمان بهزیستی گفت: اکنون بیش از ۲۰ هزار موسسه، مرکز، بنیاد و انجمنی که در امر خیر ساماندهی جمعی در سطح کشور فعالیت می کنند از سازمان بهزیستی مجوز گرفته اند و امور از قبل از تولد مانند غربالگری ژنتیک تا پس از مرگ مانند رسیدگی به امور سرپرستان نیازمند خانوار در کشور را رسیدگی می‌کنند.

سیدجواد حسینی اظهار داشت: بسیاری از تشکل ها به طور مثال پنج هزار تشکل که در امور خیر در سازمان بهزیستی فعالیت می کنند، فقط به امور خیر خاص همت دارند که البته بسیار هم مورد نیاز است ولی عرصه هایی از جامعه وجود دارد که امور خیر جمعی ساماندهی شده کمتر به سمتشان رفته است.

وی افزود: این کارهای خیر در شهرهای بزرگ و میانی بیشتر صورت گرفته و با توسعه جغرافیایی در شهرهای میانی و کوچک و روستاها هم این امور توسعه پیدا می کند.

رئیس سازمان بهزیستی ادامه داد: حدود ۱۴ میلیون افراد معلول در سطح کشور وجود دارد که از این تعداد، یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفر از آنها تحت پوشش سازمان بهزیستی هستند.