به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران، علیرضا احدی اظهار کرد: اجرای این مصوبه از تکالیف دستگاههای اجرایی است تا به تدریج ۲۰ درصد برق مورد نیاز خود را تولید کنند و شرکت فرودگاهها از هر گونه سرمایهگذاری بخش خصوصی در فرودگاههای کشور برای ساخت نیروگاههای تولید انرژی از منابع تجدید پذیر استقبال میکند.
وی با بیان اینکه تولید برق و انرژی در فرودگاههای کشور بر کاهش آلایندههای زیست محیطی بسیار تأثیرگذار است، افزود: برای اجرایی شدن این موضوع مهم در فرودگاههای کشور، اداره کل بازرگانی و سرمایهگذاری شرکت فرودگاهها بستههای سرمایهگذاری متنوعی را برای سرمایه گذاران آماده کرده است.
مدیرکل دفتر بازرگانی و سرمایهگذاری شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران عنوان کرد: فرودگاهها ظرفیتهای بزرگی را برای انجام سرمایهگذاری در زمینههای مختلف اقتصادی در اختیار دارند و باید از این ظرفیتها برای ایجاد درآمدهای پایدار استفاده شود.
احدی تاکید کرد: در حال حاضر ساخت مزارع خورشیدی برای تولید برق و انرژی در بسیاری از فرودگاههای جهان مورد توجه جدی قرار گرفته است و بسترهای لازم برای انجام این سرمایهگذاری در برخی از فرودگاههای کشور فراهم شده است.
وی تصریح کرد: فرودگاههای دارای قابلیت تولید انرژیهای بادی و خورشیدی در کشور شناسایی شده و این دفتر آماده همکاری با هرگونه سرمایهگذاری در این زمینه در فرودگاههای موقعیت جغرافیایی مناسب است.
مدیرکل دفتر بازرگانی و سرمایهگذاری شرکت فرودگاهها با بیان اینکه ساخت نیروگاههای تولید برق و انرژیهای سبز در فرودگاههای کشور در محیطی محافظت شده و مطمئن انجام میشود، بیان کرد: دفتر بازرگانی و سرمایهگذاری شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران آماده استقبال از پیشنهادات سرمایهگذاران بخش خصوصی در این زمینه است.