شناسهٔ خبر: 71314117 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: ایبنا | لینک خبر

دبیر پویش «جهان منجی می‌خواهد» خبر داد؛

ارسال بیش از یک هزار و ۲۰۰ اثر به پویش «جهان منجی می‌خواهد»

قم - دبیر پویش «جهان منجی می‌خواهد» از ارسال بیش از یک هزار و ۲۰۰ اثر به این پویش خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در قم، حجت‌الاسلام مرتضی حاجیانی پیش‌ازظهر سه‌شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به آغاز فعالیت‌های «جهان منجی می‌خواهد» از ۴۰ روز گذشته، گفت: این پویش با هدف نجات جهان و ارتقای آگاهی بشریت شکل گرفته و تلاش می‌کند تا هر فرد را به اندازه توان خود به منجی نزدیک کند و او را به انجام اقداماتی مؤثر در راستای نجات بشریت ترغیب نماید.

وی از استقبال جامعه فرهنگی و هنری از این پویش خبر داد و گفت: در فراخوان شعر و داستان کودک و نوجوان، بیش از یک هزار و ۲۰۰ اثر توسط دبیرخانه نشریات پوپک، سنجاقک و سلام بچه‌ها وابسته به دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم دریافت شده که از این میان، یک‌هزار و ۱۴۰ اثر به مرحله انتخاب مردمی راه یافته‌اند.

وی بیان کرد: با ظرفیت فعالان سامانه اشراق، تاکنون ۲ هزار و ۱۲۱ فعال در نقش‌های مختلف در این پویش ساماندهی شده‌اند و این روند همچنان ادامه دارد.

دبیر پویش «جهان منجی می‌خواهد» تصریح کرد: فراخوان دریافت ایده و طرح از برندها و گروه‌های تبلیغی منجر به دریافت ۱۱۱ طرح از مجموعه‌های مختلف مردمی شده است. همچنین کارگاه‌های آموزشی نویسندگی، صداسازی و تدوین صدا در قالب فراخوان ارسال پادکست در حال برگزاری است و تا پنج اسفند فرصت همراهی علاقه‌مندان وجود دارد.

محمدرضا قربان‌زاده، دبیر اطلاع‌رسانی پویش «جهان منجی می‌خواهد»، با اشاره به ماهیت این نهضت، تأکید کرد: این پویش در تلاش است تا فرهنگ انتظار و امید به ظهور منجی عالم بشریت را گسترش دهد. با بهره‌گیری از ابزارهای متنوعی همچون هنر، ادبیات، رسانه، فضای مجازی و دیگر بسترهای ارتباطی، پیام این نهضت را به گوش همگان می‌رسانیم.

وی با اشاره به تأثیر فناوری‌های نوین در عرصه تبلیغ و ترویج آموزه‌های مهدوی افزود: رشد و گسترش وسایل ارتباط جمعی، بسیاری از موانع موجود در مسیر تبلیغ و تبیین مفاهیم مهدوی را از بین برده است. امروز، پیام مهدویت نه‌تنها در گستره نبوت جهانی است، بلکه در عرصه تبلیغ و اطلاع‌رسانی نیز امکان ابلاغ عام و جهانی یافته است.

دبیر اطلاع‌رسانی پویش «جهان منجی می‌خواهد» با دعوت از تمامی رسانه‌ها برای پیوستن به این نهضت، اظهار داشت: از رسانه‌ها انتظار داریم که در راستای رسالت حرفه‌ای خود، علاوه بر پیوستن به این پویش، به سبک و شیوه خود در مسیر ترویج سبک زندگی منجی‌خواهانه گام بردارند.

وی همچنین با اشاره به منابع و محتوای تولیدشده در این پویش گفت: اقلام گرافیکی، تولیدات چندرسانه‌ای، بسته‌های شعر و شعار و هر آنچه توسط منجی‌خواهان تهیه شده است. ضمن دعوت از فعالان رسانه‌ای برای تعامل و همکاری، وظیفه خود می‌دانیم که این محتوا را با بالاترین کیفیت برای بهره‌برداری و انتشار در اختیار رسانه‌ها قرار دهیم.