به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دولت، حسین افشین معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهور، صبح امروز 23 بهمن 1403، با هدف بازدید از طرحها و دستاوردهای دانشبنیان غرب کشور، به استان ایلام سفر کرد.
وی در دیدار با حجتالاسلام والمسلمین الله نور کریمیتبار، امام جمعه و نماینده ولی فقیه در استان ایلام، با تأکید بر حمایت ویژه دولت چهاردهم از شکوفایی ظرفیتهای بخشی و توسعه اقتصاد دانشبنیان در استانها گفت: آقای رییسجمهور توجه ویژهای به استان ایلام دارند، ظرفیتهای بالای این استان از حیث نیروی انسانی، منابع نفتوگاز، طبیعت و موقعیت جغرافیایی و مسیر زائرین کربلا، قابل توجه است.
رئیس بنیاد ملی نخبگان، با تأکید بر استفاده از سرمایههای انسانی این استان گفت: در استان ایلام سرمایه انسانی نخبه و مستعدی داریم و آمادهایم تا هرگونه حمایت و زمینهسازی را برای ماندگارسازی این افراد در استان انجام دهیم. نخبگان، مهمترین تکیهگاه کشور هستند و نقش آفرینی آنان در حل مشکلات بخشی، میتواند زمینهساز تسریع در پیشرفت و توسعه پایدار شود.
افشین، با تأکید بر اهمیت توسعه علمی و فناوری در کشور اظهار داشت: حمایت از شرکتهای دانشبنیان و گسترش زیستبوم فناوری، راهکاری اساسی برای پیشرفت پایدار کشور است. استان ایلام ظرفیتهای ارزشمندی در این زمینه دارد که باید به بهترین نحو از آنها، بهرهبرداری شود.
معاون علمی رییسجمهور، در ادامه بیان کرد: حمایتهای جدی و بیشتری از دانشگاهها، نخبگان، شرکتهای دانشبنیان و پارک علم و فناوری این استان خواهیم داشت.
افشین، با اشاره به توجه ویژه دولت چهاردهم به نقش استان ایلام در تعاملات بینالمللی گفت: ایلام، استانی مرزی است و حجم قابل توجهی از تبادلات کالایی، همکاریهای مرزی و عبور و مرورها از طریق این استان مرزی صورت میگیرد؛ با توجه به اهمیت مراودات مرزی به خصوص در دوره تحریم، این استان نقش و جایگاه بسیار مهمی در تعاملات بینالمللی دارد. بر همین اساس، توجه دولت بر حمایت و تقویت این استان متمرکز است و آقای رییسجمهور، توجهی خاص به ایلام دارند و اختیارات ویژه برای استانهای مرزی، از جمله ایلام، در دستور کار دولت قرار دارد.
معاون علمی رییسجمهور، با اشاره به تلاش دولت برای حل چالشهای ایلام در تمام حوزهها، عنوان کرد: من به نمایندگی از آقای رییسجمهور و معاون اول رییسجمهور، به این استان سفر کردهام تا ضمن رصد مشکلات و شناسایی آسیبها، تصویری از وضعیت این استان به دولت ارائه میشود، تا با برنامهریزی راهبردی و اجرایی، مسیر حل مشکلات استان هموار شود. معاونت علمی، خود را سفیر استان ایلام در دولت میداند و ضمن پیگیری مشکلات استان ایلام، در مسیر حمایت از ظرفیتهای انسانی و فناورانه این استان گام برمیداریم.
وی افزود: مأموریت ما در معاونت علمی، تسهیل مسیر نوآوری و کارآفرینی است. تلاش داریم با حمایتهای مالی و ارائه تسهیلات لازم، زمینه را برای فعالیت گستردهتر شرکتهای فناور و نوآور فراهم کنیم.
حجتالاسلام کریمیتبار نیز در این دیدار، ضمن تقدیر از اقدامات انجامشده در حوزه علمی و فناوری، بر ضرورت همافزایی میان نهادها برای کمک به پیشرفت استان و حمایت از ظرفیتهای نیروی انسانی تأکید کرد و گفت: رشد علمی و فناوری، میتواند اقتدار و اعتلای کشورمان به ارمغان بیاورد. در این راستا، حمایت دولت با نقش آفرینی مؤثر معاونت علمی از فناوریها و نوآوریهای استان ایلام، تقویت زیرساختهای فناورانه و تقویت نیروی انسانی مستعد و توانمند بومی، از اقدامات اثربخش در شکوفایی ظرفیتهای این استان و کمک به پیشرفت کشور به شمار میرود.
انتهای پیام